INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel bila ikada blokada na INI? Ne sjećam se. Mislim da to sada nije nikome u interesu.

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Ako i bude blokade trajat će jako kratko!??

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

uvijek postoji prvi put

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

da cujem ko je rekao da nece preko 3.000,00 danas? da cujem

ja, ispričavam se cijenjenom hrvatskom puku a posebno vlasnicima ine

posjedujem dionice ine [thumbsup]

dan je pametniji od noći

Ovo sa blokadama je najveća glupost koju su mogli uvesti,vjerujem da to smeta većinu ulagača!!!Mislili su time blokirati manipulacije ….to im neće uspjeti,a doprinesli su nemogućnosti neometanog prirodnog rasta!!!Drugim riječima uveli su krađu vremena na burzi,a time i krađu naših novčanih sredstava!

Namjeravam zadati prodaju po 3300,još se premišljam da li mi je to pametno!?

Istice 21. 07.

Koji datum se uzima za početak loock up-a.Jeli to 21.11.2007?

Ovo sa blokadama je najveća glupost koju su mogli uvesti,vjerujem da to smeta većinu ulagača!!!Mislili su time blokirati manipulacije ….to im neće uspjeti,a doprinesli su nemogućnosti neometanog prirodnog rasta!!!Drugim riječima uveli su krađu vremena na burzi,a time i krađu naših novčanih sredstava!

Slažem se…

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

Dobro INA ide već nekoliko mjeseci. Nadam se da će u cienu dionice uključiti i Iranska naftna polja Moghan – 2. Negdje sam pročitao da su procienjene rezerve za Moghan 4 milijarde barela visokovriedne nafte – API vrlo visok. Inače polje je podjeljeno na dva bloka a drugo su dobili Ukrajinci, čini mi se.

Hoće, na kupnji 2980,03 se upravo pojavio interes za 500 komada. [tongue]

Knele, jesi to ti? [lol]

Update: čista 3-ica!!!
[/quote]

nisam, samo se smješkam u sebi kao kurva onako hihihihihi, onima koji su me razapinjali prije 3 dana kad smo pisali da bez obzira na sve kaj novinari pišu o dogovoru sanadera i madjara, INA bu išla gore!!

Živio mi ti 100 god, živjeli bikovi [thumbsup]

[thumbsup]
Burza: Ina uzletjela na granicu od 3000 kuna
10.7.2008 11:09:19

ZAGREB – U prvih sat vremena realiziran je i promet veći od 14 milijuna kuna, pa bi se lako moglo dogoditi da jučerašnjih 28,7 milijuna kuna bude i premašeno. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[thumbsup]Zagrebačka burza
Ina nadomak 3.000 kuna

Vijesti o tome kako je OMV uputio službenu ponudu Vladi za otkup svih 26 posto dionica Ine iz njezinog portfelja katapultirale su cijenu Inine dionice nadomak 3.000 kuna. Na Londonskoj burzi trenutno ponuda za kupnju GDR-ova Ine iznosi 635 dolara ili čak 2.931 kunu, što je za 4,75 posto viša cijena od jučerašnje. [thumbsup] i preskočila taj iznos [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Danas u Business.hr-u: Za Inu će ići javna ponuda u novcu

Josip GlavašDanašnji Business.hr prenosi stav predsjednika Uprave Erste Investa Josipa Glavaša, koji upravlja sa 7 posto dionica Ine dodijeljenih Braniteljskom fondu, kako je izvjesno da slijedi javna ponuda za dionice Ine u novcu. [thumbsup] [smiley] [wink]

New Report

Close