INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imam osječaj da bi ina mogla čvrsto završit iznad 2600!
Al ovi kaj prodaju nisu za burzu[bye]

Moram priznat da je INA dionica čije me kretanje cijene najviše zbunjuje.
Objavi se izvješće u kojemu stoji da je kvartalna dobit porasla 3 puta !! Ne dakle 30 % ili slično.
Kao reakcija, vrijednost dionice padne s 2750 na 2500kn!

Imam osječaj da bi ina mogla čvrsto završit iznad 2600! Al ovi kaj prodaju nisu za burzu[bye]

Prodaja se povlači

2.568,00 5 12.840,00
2.569,00 11 28.259,00
2.570,00 36 92.520,00
2.575,00 12 30.900,00
2.590,00 24 62.160,00
2.595,00 30 77.850,00
2.599,00 50 129.950,00
2.600,00 185 481.000,00
2.603,00 13 33.839,00
2.641,00 10 26.410,00

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Stigne vijest o namjeri preuzimanja (INE od MOLa), a dionica se strmoglavi istog trena… Da ne povjeruješ…

samo neće biti jedini zainteresirani za preuzimanje, ima rusa ko rusa zainteresiranih ,a tu MOL nemože ništa, niti sebe obraniti od preuzimanja.
Tko je to još rekao da će nekoga preuzeti javno i otvoreno nego da druge odbije, pa zato su i Mesiću platili put u mađarsku da odbije Ruse, ništa od toga jer su rusi ušli u zonu a njih je teško se rješiti. [lol] [lol]

dan je pametniji od noći

ako prođemo 2600 [proud]

bit će bolje................

Daj vec jednom da vidimo te ruse u TOP10 … ima li tko azurni TOP 10? [kiss]

Ideje naše benzin Vaš!

Daj vec jednom da vidimo te ruse u TOP10 … ima li tko azurni TOP 10? [kiss]

Obrati pažnju na skrbnički ZABE, kupio je na dan 9.05.2008, 2528 komada po cca 2450Kn. Neznam ko je ali kupuje dosta.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

http://www.poslovni.hr/79610.aspx

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

vidim da svi ovdje pričaju samo o cijeni dionice a ja bih se osvrnuo i na izvješće koje osim što pokazuje značajan rast dobiti otkriva i neke nedostatke … naime koliko vidim proizvodnja pada i osim nešto malo povećanja u Siriji sve ostalo je u padu, tu mislim i na plin i na naftu ….
porast je uvoza plina što i ne čudi kad je očigledna zarada na trgovini plinom i naftom i mislim da se INA sve više okreće trgovini i preprodaji a to me ne čini sretnim jer mislim da je osnova naftne industrije proizvodnja i moderne rafinerije koje kod INE dosta kasne…

moze li mi netko postati ugovor o donaciji, prjepisu, darovanju ili kako se vec zove. puno hvala

Announcements in 2008

15 April 08

Notice of a meeting

9 April 08

Exploration contract in Iran signed

4 April 08

Annual General Meeting of INA-INDUSTRIJA NAFTE, d.d. Zagreb

3 April 08

Extraordinary General Meeting held

31 March 08

INA Group announced its results for FY 2007

27 March 08

Notice of Results and a conference call

18 March 08

Notice of meeting with an analyst on 19 March 2008

13 March 08

Notice of meeting with an investor on 14 March 2008

12 March 08

Management Board and Supervisory Board resolutions

7 March 08

Management Board and Supervisory Board meetings announcement

28 February 08

Production start-up in Syria

20/21 February 08

Extraordinary shareholders’ assembly

19 February 08

Meeting with financial analysts

15 February 08

Unaudited consolidated profit for the year ending 31 December 2007

8 February 08

Meeting with financial analysts

24 January 08

Acquisition of shares

moze li mi netko postati ugovor o donaciji, prjepisu, darovanju ili kako se vec zove. puno hvala

Ime i prezime, adresa, JMBG:
(u daljnjem tekstu PRENOSITELJ)

i

Ime i prezime, adresa, JMBG:
(u daljnjem tekstu STJECATELJ)

sklapaju u Zagrebu, dana ____ mjeseca ___________ 2008. godine, slijedeći

UGOVOR O PRIJENOSU DIONICA

Članak I
Stranke suglasno utvrđuju da je Prenositelj jedini i isključivi vlasnik 100 (slovima: stotinu) otplaćenih dionica oznake PLVA-R-A (redovne dionice izdavatelja Pliva d.d. Zagreb), koje dionice su u Središnjoj depozitarnoj agenciji d.d. ubilježene na prenositeljevu računu nematerijaliziranih vrijednosnih papira oznake _______.

Članak II
Prenositelj jamči Stjecatelju da su u trenutku sklapanja ovoga ugovora dionice iz prethodnog članka ubilježene na slobodnoj vlasničkoj poziciji, odnosno da iste nisu opterećene bilo kakvim teretima (založno pravo, fiducijarni prijenos vlasništva) ili zabranama ili ograničenjima prava raspolaganja.

Članak III
Ovim ugovorom Prenositelj prenosi na Stjecatelja pravo vlasništva nad dionicama iz članka I i Stjecatelj može bez bilo kakvog daljnjeg upita i odobrenja Prenositelja ishoditi u Središnjoj depozitarnoj agenciji d.d. preknjižbu prava vlasništva nad dionicama iz članka I na svoj račun nematerijaliziranih vrijednosnih papira, odnosno na svoje ime i u svoju korist.

Članak IV
Ugovorne strane primaju prava i obveze koje proizlaze iz ovoga ugovora, te isti u znak prihvata, bez ikakve prisile, zablude ili kakvih drugih mana volje, vlastoručno potpisuju, uz obvezu Prenositelja da o svom trošku izvrši ovjeru potpisa po javnom bilježniku.

Članak V
Ovaj ugovor sačinjen je u četiri istovjetna primjeraka, po jedan za svaku stranku, jedan za javnog bilježnika, te jedan za Središnju depozitarnu agenciju d.d.

PRENOSITELJ: STJECATELJ:
______________ _____________

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

New Report

Close