Nema više polako, mic po mic!
Probudila se INA, valjda su se preračunale rezerve nafte i plina, a i deal s MOL-om i Lukoil ponešto utječu na sentiment.
Definitivno su energetika i kemija IN!
ponovno se spominju rezerve nafte i plina i njihova vrijednost …na koji nacin to obracunava INA? [angry]
[bye][bye]Aklamacijom izglasana dividenda Ine od 15 kuna
Na glavnoj skupštini dioničara Ine, koja se u ovim trenucima održava u zgradi Hypo centra u Zagrebu, aklamacijom je izglasana dividenda od 15 kuna po dionici.[cry][bye][bye]
Jake mi dividende na tako skupoj dionici.[bye]
Na glavnoj skupštini dioničara Ine, koja se u ovim trenucima održava u zgradi Hypo centra u Zagrebu, aklamacijom je izglasana dividenda od 15 kuna po dionici.[cry][bye][bye]
jaka nejaka ali je i to nešto!
biti će za janjetinu i par boca vina![proud]
Aklamacijom sam izračunala da je to 0,85% iznosa dividende u odnosu na početnu startnu cijenu dionice iz IPO-a..,a što je čak 20% rasta u odnosu na lani i dividendu od l3 kuna!Veselite se,iduće godine dividenda bar 17 kuna!!![pray]
Meni je jos uvijek jako jeftina ali gledajuci iz vase perspektive zasigurno se cini skupa kad ste je prodali po 2080kn ili nize.
Fucka mi se za dividendu, otkad dnevno raste 100kn [proud]
sava:
”
Nema više polako, mic po mic!
Probudila se INA, valjda su se preračunale rezerve nafte i plina, a i deal s MOL-om i Lukoil ponešto utječu na sentiment.
Definitivno su energetika i kemija IN!
”
ponovno se spominju rezerve nafte i plina i njihova vrijednost …na koji nacin to obracunava INA? [angry]
HEBES DIVIDENDU …. da li ima netko sa vise informacija o valorizaciji rezervi u ini
Prva ozbiljnija brana na 2.645,00 kn 500 kom
ha ha …… ode 500 komada …… zadnja 2.650 [thumbsup]
Prva ozbiljnija brana na 2.645,00 kn 500 kom
I pukla! Olala..
[proud]