Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Dobit INE 870 M kn.
Tko za kolko je bilo prošle godine???
PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa
Neto dobit grupe za 2006 g.iznosio je 883 mM.kn…….http://www.zse.hr/default.aspx?id=12801
Pozdrav
svi smo mi Crobex
Klas,
Znači,kao i lani dividenda 13 kuna po dionici?[angry]
Uopce ne treba znacit.
INA jedna od najboljih Hrvatskih kompanija ?
slažem se, ali zato i košta 25 miliardi kn.
2006. dobit 158,3 mil $
2007. dobit 174,5 mil $
porast dobiti od 10% u procesu rekonstrukcije i konsolidacije…nadam se da će se to ipak tako prikazati u londonu
[undecid]
2006. dobit 158,3 mil $
2007. dobit 174,5 mil $
porast dobiti od 10% u procesu rekonstrukcije i konsolidacije…nadam se da će se to ipak tako prikazati u londonu
[undecid]
Srecom pa je dolar pao u medjuvremenu, pa ispadne ko rast… [bye]
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
Eh, ako uzmemo tekući tečaj 4.7HRK/USD to ispadne skoro 180 mil $. U dolarima sve izgleda zelenije[cool]
beholder: ” 2006. dobit 158,3 mil $ 2007. dobit 174,5 mil $ porast dobiti od 10% u procesu rekonstrukcije i konsolidacije…nadam se da će se to ipak tako prikazati u londonu [undecid] ” Srecom pa je dolar pao u medjuvremenu, pa ispadne ko rast… [bye]
Točno , kolega. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! , koda da prizivamo Ruse , flert sa Amerina-NATO, kurvanjska posla.
Eh, ako uzmemo tekući tečaj 4.7HRK/USD to ispadne skoro 180 mil $. U dolarima sve izgleda zelenije[cool]
A reci ti meni onda koliku ćemo mi dobiti dividendu u dolarima?Pa nek izgleda zelenija..[tongue]
beholder: ” 2006. dobit 158,3 mil $ 2007. dobit 174,5 mil $ porast dobiti od 10% u procesu rekonstrukcije i konsolidacije…nadam se da će se to ipak tako prikazati u londonu [undecid] ” Srecom pa je dolar pao u medjuvremenu, pa ispadne ko rast… [bye]
ipak je to dolarski biznis kolega….[tongue]