INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobit INE 870 M kn.
Tko za kolko je bilo prošle godine???

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Neto dobit grupe za 2006 g.iznosio je 883 mM.kn…….http://www.zse.hr/default.aspx?id=12801

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Znači,kao i lani dividenda 13 kuna po dionici?[angry]

Znači,kao i lani dividenda 13 kuna po dionici?[angry]

Uopce ne treba znacit.

INA jedna od najboljih Hrvatskih kompanija ?

INA jedna od najboljih Hrvatskih kompanija ?

slažem se, ali zato i košta 25 miliardi kn.

2006. dobit 158,3 mil $
2007. dobit 174,5 mil $

porast dobiti od 10% u procesu rekonstrukcije i konsolidacije…nadam se da će se to ipak tako prikazati u londonu
[undecid]

2006. dobit 158,3 mil $
2007. dobit 174,5 mil $

porast dobiti od 10% u procesu rekonstrukcije i konsolidacije…nadam se da će se to ipak tako prikazati u londonu
[undecid]

Srecom pa je dolar pao u medjuvremenu, pa ispadne ko rast… [bye]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Eh, ako uzmemo tekući tečaj 4.7HRK/USD to ispadne skoro 180 mil $. U dolarima sve izgleda zelenije[cool]

beholder: ” 2006. dobit 158,3 mil $ 2007. dobit 174,5 mil $ porast dobiti od 10% u procesu rekonstrukcije i konsolidacije…nadam se da će se to ipak tako prikazati u londonu [undecid] ” Srecom pa je dolar pao u medjuvremenu, pa ispadne ko rast… [bye]

Točno , kolega. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! , koda da prizivamo Ruse , flert sa Amerina-NATO, kurvanjska posla.

Eh, ako uzmemo tekući tečaj 4.7HRK/USD to ispadne skoro 180 mil $. U dolarima sve izgleda zelenije[cool]

A reci ti meni onda koliku ćemo mi dobiti dividendu u dolarima?Pa nek izgleda zelenija..[tongue]

beholder: ” 2006. dobit 158,3 mil $ 2007. dobit 174,5 mil $ porast dobiti od 10% u procesu rekonstrukcije i konsolidacije…nadam se da će se to ipak tako prikazati u londonu [undecid] ” Srecom pa je dolar pao u medjuvremenu, pa ispadne ko rast… [bye]

ipak je to dolarski biznis kolega….[tongue]

New Report

Close