INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Barem da bude još godinu dana na tom nivou da si mogu još malo dokupiti! Nemojte nikamo žuriti, već sada iskoristite priliku!!!!!! Kako bi naši stari rekli: ” Tko žuri vrat slomi! “[thumbsup]

neće ina daleko pobjeći od ovih cijena ove godine, eventualno 10 – 15 % da pokrije korekciju, previše je onih koji čekaju proljeće da istresu povlaštene, a to će biti tek prvi val …

ukupni promet sa inom danas 117.445,15

Hoće INA hoće iznenadiće mnoge kad krene.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Eto dna!
Nema više jeftine kupnje!

Ovo sa Rusima mi izgleda ko okupacija u ???? slika

Ovo sa Rusima mi izgleda ko okupacija u ???? slika

s s Mađarima nije okupacija, oni bar imaju povjesnu okosnicu za okupaciju Rusima bi to bilo prvi puta![undecid]

dan je pametniji od noći

INA blagi rast prodaja slabi danas bi mogla značajnije rasti.[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Ne znam zašto,ali INA se zabetonirala i nikako da krene.Tj.u zadnjih mjesec dana izgubila je 300 kuna vrijednosti po dionici.Hoće li krenuti na gore?Mislim,u vis?[shocked]

Kao šta Šef reče,prodaja slabi,al na miče se cijena .Bojin se za značajnije promjene tribat će još čekat.

Ne znam zašto,ali INA se zabetonirala i nikako da krene.Tj.u zadnjih mjesec dana izgubila je 300 kuna vrijednosti po dionici.Hoće li krenuti na gore?Mislim,u vis?

Ako to pitaš svaki dan, onda nema sumnje da hoće, mislim u vis (ne na otok Vis).

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Klas optim:

Ne znam zašto,ali INA se zabetonirala i nikako da krene.Tj.u zadnjih mjesec dana izgubila je 300 kuna vrijednosti po dionici.Hoće li krenuti na gore?Mislim,u vis?”

Ako to pitaš svaki dan, onda nema sumnje da hoće, mislim u vis (ne na otok Vis).

i tebi i meni pitanje je definitivno dojadilo![bye]

dan je pametniji od noći

Trenutno se trgovina na INI odvija bez prisustva fondova što je vidljivo iz broja dionca koje se trguju uglavnom to su nalozi od desetak pa najviše do 50 dionica a to nisu fondovi, prodaja je slaba i bez ikakvih problema cijena bi se mogla dići na dosta veće razina, ali zašto su fondovi suzdržani to je već drugo pitanje.
Odgovor je možda zato što su prošlih dana pokušali braniti cijenu od 2600 kuna ali nisu uspjeli jer je netko konstantno stavljao blokove od 1000 i više dionica i sada su malo prepustili da vide šta će se dešavati dok su oni po strani.
Cijena će sigurno gore jer i oni vide da je prodaja tako slaba da bi cijenu mogli dići u sekundi ali se onda postavlja pitanje kako će prodaja reagovati kada cijena bude malo veća, tako da je sada vjerujem zatišje bred buru.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close