pa zato su ih i prodali da mogu još kupiti i staviti na stranu na sigurno
Ma normalna stvar sada će s tim istim novcima opet kupovati svoje dionice.
Lijepo je vidjeti da je netko spremen kupiti kolko se god pojavi to ipak daje neku sigurnost.
Lijepo je vidjeti da je netko spremen kupiti kolko se god pojavi to ipak daje neku sigurnost.
Pričate vi dečki svi skupa lovačke priče:INA je potonula na najnižu razinu od kad se pojavila na tržištu.I to je to!Sve ostalo je filozofiranje u šuplje!Nažalost…[bye]
Prevelik pritisak na prodaju, nikakva podrška na kupnji – mislim da će (dublje) zaroniti INA-R-A
To se može u trenutku promjeniti… Ina je nositelj tržišta, mislim da je ovo više navlačenje nego što netko zaprave misli prodati 1000 komada. Nemoj se začuditi kad se sutra pojave ovi nalozi koji su trenutno iza njega ispred. Inače, ove razine od cca 2300-2400 kn mi ulijevaju dosta povjerenja jer su oko 40% veće od cijene s IPO-a, a opet 30% od ATH što daje dosta prostora za rast.
sampras:
”
”
Pričate vi dečki svi skupa lovačke priče:INA je potonula na najnižu razinu od kad se pojavila na tržištu.I to je to!Sve ostalo je filozofiranje u šuplje!Nažalost…[bye]
tako nekako
Ema:
”
Prevelik pritisak na prodaju, nikakva podrška na kupnji – mislim da će (dublje) zaroniti INA-R-A ”
To se može u trenutku promjeniti… Ina je nositelj tržišta, mislim da je ovo više navlačenje nego što netko zaprave misli prodati 1000 komada. Nemoj se začuditi kad se sutra pojave ovi nalozi koji su trenutno iza njega ispred. Inače, ove razine od cca 2300-2400 kn mi ulijevaju dosta povjerenja jer su oko 40% veće od cijene s IPO-a, a opet 30% od ATH što daje dosta prostora za rast.
uljevaju povjerenje? kompa moj nije tebi lako[lol]
Ujutro će netko pomest ovo siće do 2500 u sekundi
INA-R-A
Kupnja Prodaja
2.380,00 37
2.360,00 50
2.355,00 20
2.350,02 30
2.350,01 10
2.390,00 50
2.400,00 74
2.450,00 8
2.488,95 12
2.488,97 42
Ja sam samo ukazao da je ina već poprilično pala, te da nije previše vjerovatno da još jače padne. Oni koji sad prodaju prodati će na dnu ili vrlo blizu dna. Samo ću ti reći mirovinski fondovi…
Ina je u mom portfelju još uvijek u plusu 40%, ovo ostalo sam davno prodao. Nadam se da ti i klas optim niste kupovali po cijenama višim od 3000 kn ili kako bi trejdali; momci trebali bi ste se držati štednje, rizik je ionako precijenjen.[lol] [lol]
P.s. Ne vjerujem u brzi rast ine, već u stabilizaciju cijene na ovim razinama.
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 130391 (+1732)
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 31779 (+2000)
– danas novo podebljavanje portfelja i to poprilčno!
– još jedan znak više da treba inu svu rasprodat[proud]
ovo sa INA-om danas je strašno, ali ako pogledamo neke druge u ovom sektoru još je i dobro. OMV je u Beču pao u par dana cca 25% i to bi bilo otprilike kao da je ina išla dole sve do cca 2.000 pa čak možda i malo ispod.
[color=blue]Josip Petrović kupio 61 dionicu Ine[/color]
[color=black]Nakon navedenog stjecanja dionica član Uprave drži ukupno 178 dionica Ine što čini 0,00178% temeljnog kapitala i daje 178 glasačkih prava na Glavnoj skupštini Društva.[/color]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/josip-petrovic-kupio-61-dionicu-ine,7066.html
[cool]