INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije bitno što mi vjerujemo ili ne. Činjenica je da ako svi koji su dobili extra dionice krenu prodavati (što ne znači da i hoće) cijena ide dolje…[cry]

zašto bi prodavali, ako su čekali godinu, mogu još koju godinu držati ove dionice uz pristojan prinos, a možda dođe i do preuzimanja [wink]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Ja sam ju nakupovo i samo čekam svoj target

Austrijska kompanija OMV je obnovila ponudu za preuzimanje mađarskog MOL-a, ponudivši po dionici 126,4 eura.

[proud]

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2007&mm=12&dd=04&nav_id=275006

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

drži se ovo jučer i danas i ništa se ne osijeća povećani pritisam malih dioničara na prodaju.
mislim da će to bezbolno proći ili je to već ukalkulirano u cijenu

dan je pametniji od noći

[color=blue]Uračunaju li se bonus dionice, zarada na Ini 55 posto[/color]

http://www.seebiz.eu/hr/analize/uracunaju-li-se-bonus-dionice%2c-zarada-na-ini-55-posto,3578.html

ipak lošije od 100% kad je bila na ATHu [undecid]

ipak lošije od 100% kad je bila na ATHu [undecid]

Ali ovako bar imas zadovoljstinu da si oteo drzavi 2 dionice [wink].

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

beholder: ” ipak lošije od 100% kad je bila na ATHu [undecid] ” Ali ovako bar imas zadovoljstinu da si oteo drzavi 2 dionice [wink].

Slažem se [thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Najbolje ponude [ INA-R-A ] Kupnja Cijena
196 2.467,02
129 2.467,01
25 2.467,00
6 2.466,01
10 2.461,00
Cijena Prodaja
2.482,00 2
2.484,70 1
2.485,00 39
2.489,00 2
2.489,96 10

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Neće svi prodavati, evo ja garantiram za 4 paketa.

Ni ja za svoja 3 eto već ih je 7 :).

Iz Lidera danas bi se dalo “predmijevati” da se može očekivati i premija na Inu kod preuzimanja nekih +30-50% na, recimo fer cijenu, + ovih 10% bonusa-rekao bih dovoljno.
Lider- ” Pismo namjere od 25. rujna ove godine, kojim je MOL-ovim dioničarima pod uvjetom otklanjanja određenih prepreka ponuđeno 32 tisuća forinti (126,4 eura) za dionicu MOL-a u gotovini, predstavlja premiju od 43,6 posto u odnosu na cijenu MOL-ove dionice od 21. svibnja od 22.290 forinti, odnosno premiju od 29,1 posto u odnosu na njezinu cijenu u vrijeme zatvaranja burzi u ponedjeljak.

Neću ni ja svoj do proljeća, onda nastavljam sa gradnjom kuće. Nadam se o pogodnoj cijeni do tada…

neću ni ja svoje do ljeta

..........................................................................................

New Report

Close