INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja prodao, kad navale ove vladine dionice, pašće to na 2200[bye]

ti si odlučija kupovati čini mi se![tongue]

dan je pametniji od noći

a što se zaredalo multinickova jednog našeg kolege, ne bi čovjek povjerovao da ih je toliko[thumbsup]

e sad će fondovi odmag baciti pušku u kukuruze čim se On oglasio[tongue]

Po onima koji žele da padne oni bi INU na 1500 ali nemože toliko nisko da bi i luzeri bili sretni.

Ja prodao, kad navale ove vladine dionice, pašće to na 2200bye

I iskreno 99% ljudi na ovome forumu nije briga kaj si ti prodal!!!!

Ja prodao, kad navale ove vladine dionice, pašće to na 2200[bye]

“Ove Vladine” su navalile već jučer i danas pa ne vidim da pada…[wink]

you think your special you do, i can see it in your eyes

europe: ” Ja prodao, kad navale ove vladine dionice, pašće to na 2200[bye] ” “Ove Vladine” su navalile već jučer i danas pa ne vidim da pada…[wink]

neka si ti prodao, pa se nadaj da ces kupit jeftinije[bye]

Moderatora treba zabranit!!!

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/omv-tuzio-mol-zbog-ogranicavanja-glasackih-prava,3574.html
http://www.seebiz.eu/hr/analize/uracunaju-li-se-bonus-dionice%2c-zarada-na-ini-55-posto,3578.html

super se ina drži, a tolko se pričalo o padu dionice…

..........................................................................................

Po onima koji žele da padne oni bi INU na 1500 ali nemože toliko nisko da bi i luzeri bili sretni.

Pa već sada “grebe” po dnu. Nevjerujem da može još niže pasti.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Nije bitno što mi vjerujemo ili ne. Činjenica je da ako svi koji su dobili extra dionice krenu prodavati (što ne znači da i hoće) cijena ide dolje…[cry]

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

samo da dodam
utorak LIBIJA[thumbsup]

mi smo ipak zemlja slučaj

Nije bitno što mi vjerujemo ili ne. Činjenica je da ako svi koji su dobili extra dionice krenu prodavati (što ne znači da i hoće) cijena ide dolje…[cry]

Neće svi prodavati, evo ja garantiram za 4 paketa.

New Report

Close