Daj molim Vas malo se skulirajte, pun mi Vas je k….rac sa ovakvom i ovovrsnom diskusijom na ovu temu. Ili vjerujete u jedinu HR naftnu industriju ili ne Vaši sitni i kratkoročni intersi me ne intersiraju , ili se skinite sa foruma ili molim pametniju i konstruktivniju diskusiju.
Hvala.
Oprostite ali ovaj nivo rasprave više je neizdrživ. Hvala.
Daj molim Vas malo se skulirajte, pun mi Vas je k….rac sa ovakvom i ovovrsnom diskusijom na ovu temu. Ili vjerujete u jedinu HR naftnu industriju ili ne Vaši sitni i kratkoročni intersi me ne intersiraju , ili se skinite sa foruma ili molim pametniju i konstruktivniju diskusiju.
Hvala.
Oprostite ali ovaj nivo rasprave više je neizdrživ. Hvala.
Malo se kontroliraj šta govoriš i moje je mišljenje da sam pogrješio što sam držao dionice, da sam kupio bilo koje druge mislim da bi mi prinos bio puno veće, ali tu se ništa ne može ja sam vjerovao u ovu dionicu ali svaki dan po malo mijenjam mišljenje i mislim da nije daleko dan kada neću biti vlasnik dionica INE.
JOŠ NEMAMO PRAVNI ODGOVOR ( mišljenje ) O ZADRŽAVANJU 71305 dionica ( neprodanih ) od strane VLADE![pray]
Molimo pravni ljek!? ( tko zna )[wink]
Zna li netko točan datum kad će se bonus dionice naći na burzi.
03.12.2007. u 10:00 [proud]
Pa baš to što je konstantno nafta gore ruši ovu dionicu, svi znamo da država brani cijenu eurosupera na 8 kuna a sad se to isto događa i sa eurodizelom a to sve ide na štetu INE i nas malih diničara
*** obrisano *** daj mi molim te reci i jedan suvisli razlog da cijena dionice Ine pada zbog toga što raste cijena eurodizela.Pa to im je čisti profit,pogotova ako se zna da svi šleperi rade na tu vrstu goriva,a i potrošnja raste u zimskim danima.Cijena dionice manipulativno se ruši od strane fondova već mjesecima zbog toga što očekuju (mada je to nemoguće) kupiti što jeftinije radničke dionice prije isteka lock-outa.Pri ovim razinama cijene dionice Ine već su ti mnogi fondovi u minusu na njoj,nisam siguran koliko će još tako izdržati.
Onda kad se oni koji dobe bonus dionice odluče prodati. [cool]
zzidak:
”
”
03.12.2007. u 10:00 [proud]
Nisam siguran u taj scenario.
Bonus dionice se prvo upisuju na račun investitora, pa kad netko od investitora ih odluči prodati prvo ih reg. pa tek tada ih stavlja na prodaju. No, kako smo bili svjedoci nekoliko IPO-a gdje sudjeluju i investitori sa malo iskustva, prodaja se otezala i nekoliko mjeseci. Da ne dužim, mislim da ovdje spašava samo strpljenje, a kolegama koje sada nakon propuštene prilike za dobrom prodajom ipak bi prodali, savjet da možda malo razmisle o tome.
većina onih koji su čekali do bonus dionica, po ovim cijenama neće prodavati.
Pa baš to što je konstantno nafta gore ruši ovu dionicu, svi znamo da država brani cijenu eurosupera na 8 kuna a sad se to isto događa i sa eurodizelom a to sve ide na štetu INE i nas malih diničara
*** obrisano *** daj mi molim te reci i jedan suvisli razlog da cijena dionice Ine pada zbog toga što raste cijena eurodizela.Pa to im je čisti profit,pogotova ako se zna da svi šleperi rade na tu vrstu goriva,a i potrošnja raste u zimskim danima.Cijena dionice manipulativno se ruši od strane fondova već mjesecima zbog toga što očekuju (mada je to nemoguće) kupiti što jeftinije radničke dionice prije isteka lock-outa.Pri ovim razinama cijene dionice Ine već su ti mnogi fondovi u minusu na njoj,nisam siguran koliko će još tako izdržati.
Kad bi malo htio pročitati izvješće za 3 kvartal onda bi vidio koliki su gubitci zato što država brani cijenu eurosupera na 8 kuna, a sad to isto radi i sa eurodizelom, realna cijena eurodizela bi trebala sada biti preko 8 kuna a svu tu razliku puši INA.
*** obrisano ***
Čini se da fondovi – bez obzira što drugi tjedan dolaze nove dionice (koje ne bi trebale utjecati na cijenu) – nije u interesu puštati ovdje slobodni pad ispod 2400, pa sad i 2450. Tu je dno… i dobro je da je tako. Malo (samo)kontrole nije na odmet… [wink]