nema obrane..evo samo da kažemmdanas dok sam stajao u banci dođe lik..mrtav pijan i on bi kupil inine dionice.po povlaštenim uvjetima…imat će lock up 6 mjeseci..a dobiće ih za bagatelu…pada to i dalje..dok se svi takvi ne očiste nema tu kruha
nema obrane..evo samo da kažem..danas dok sam stajao u banci dođe lik..mrtav pijan i on bi kupil inine dionice.po povlaštenim uvjetima..
.imat će lock up 6 mjeseci..a dobit će ih za bagatelu…pada to i dalje..dok se svi takvi ne očiste nema tu kruha
pa zar mislite da će fondovi davat svoju lovu u bescjenje…ponudit će im najmanje što mogu za te pakete..to je sve kak treba..dobro pazit tu dionicu…bu to jako jako dobro..
A obrana ako se moze tako nazvati na tim razinama je na 2510 1990kom
Nebu dugo….[smiley1]
Najbolje ponude [ INA-R-A ]
Kupnja Cijena
98 2.562,00
195 2.561,00
4 2.550,01
17 2.550,00
2 2.512,00
Cijena Prodaja
2.598,99 94
2.599,00 100
2.600,00 306
2.610,00 3
2.615,00 300
Zanima me da li netko zna jel se smiju prodavati dionice stečene u drugom krugu,odnosno da li za njih vrijedi lock-up period, a ako ne da li eventualna prodaja dionica iz drugog kruga ima ikakve veze s nepoštivanjem lock-up perioda za dionice iz prvog kruga
Zanima me da li netko zna jel se smiju prodavati dionice stečene u drugom krugu,odnosno da li za njih vrijedi lock-up period, a ako ne da li eventualna prodaja dionica iz drugog kruga ima ikakve veze s nepoštivanjem lock-up perioda za dionice iz prvog kruga
lock-up period vrijedi za iste pošto je tumačenje uvaženog g. polančeca da su to dionice s popustom !
da vrijedi lock-up period
Uz ovakvu cijenu dionice (koja bi mogla i još dolje[smiley3]), broj sadašnjih i bivših radnika ine koji žele kupiti dionice će se smanjiti.
Uz ovakvu cijenu dionice (koja bi mogla i još dolje[smiley3]), broj sadašnjih i bivših radnika ine koji žele kupiti dionice će se smanjiti.
pa to i jest cilj onih koji prodaju(uprava i lovatori) ove paketiće da malene odbiju od kupnje da njima ostane više paketića koje će kupiti od radnika sa punomoćima. pljačka ali legalna[smiley1]