mislim da ce skliznuti do 2600kn, na toj granici je fondovi brane
Kada se posluša gospodina Dragičevića u Poslovnom Kodu i kako je smiren kao da je pod sedativima kada odgovara na pitanja o tužbi i losem poslovanju! Ta njegova sigurnost daje mi sigurnost da INA ipak nije na svome vrhuncu a možda je veliki muljator sto nikako nebi volio jer mi tada teorija pada u vodu![smiley1]
Niko ništ ne piše? Ova dionica ko da je propala…
To sto niko nista ne pise je jednostavno nedostatak novih informacija a nikako propast dionice!
Slicna ce se stvar dogoditi za HT za godinu kada bude IPO HEP-a ili neke druge drzavne firme.
Imam pitanje. Našo sam si zaposlenika koji će mi dat da kupim njegove dionice ine. Našo sam na stranicama zabe punomoć i tu neku izjavu koju moramo potpisat. i sad me zanima jel sa tom punomoći ide sve dalje na moje ime? Jel potrebno još kakav ugovor potpisivat između mene i njega? Jel me može on poslije kak zeznut? Šta mi preporučate da napravim?
– nije ko da je propala, nego je propala.
– sada također imamo jednu vrstu IPA INE s 45.000 ulagača.
– do sad su poslije svakog IPA cijene išle gore.
– ali kod ovih nestrpljivih budućih dioničara INE, očekujemo sigurnu cijenu dionice ka dolje.
– a uskoro dolaze i paketi 22 + 2, i to će gurnuti cijenu dolje.
– ali za one pametne to će biti ipak prilika jeftinog dokupa.
Pozdrav !
mislim da cijena nebi trebala znacajno oscilirati radi skorog dolaska povlastenih dionica. kad radnicima istekne lock up tad bi mogao biti tobogan tj. prilika za kupnju. ipak se radi o 700000 kom.
Imam pitanje. Našo sam si zaposlenika koji će mi dat da kupim njegove dionice ine. Našo sam na stranicama zabe punomoć i tu neku izjavu koju moramo potpisat. i sad me zanima jel sa tom punomoći ide sve dalje na moje ime? Jel potrebno još kakav ugovor potpisivat između mene i njega? Jel me može on poslije kak zeznut? Šta mi preporučate da napravim?
imam odgovor na pitanje-preporučam zajam i k/p ugovor nakon x mjeseci(vidi temu HT)…pusti punomoći.
potrabbb:
”
”
– nije ko da je propala, nego je propala.
– sada također imamo jednu vrstu IPA INE s 45.000 ulagača.
– do sad su poslije svakog IPA cijene išle gore.
– ali kod ovih nestrpljivih budućih dioničara INE, očekujemo sigurnu cijenu dionice ka dolje.
– a uskoro dolaze i paketi 22 + 2, i to će gurnuti cijenu dolje.
– ali za one pametne to će biti ipak prilika jeftinog dokupa.
Pozdrav !
Ne pišem u natuknicama, ali ću se složiti sa gore iznešenim, pogotovo sa zadnjom natuknicom.
To će biti lijepa prilika uletiti pa kod preuzimanja uzeti 60-70 dodatnih postotaka.
potrabbb: ” Imam pitanje. Našo sam si zaposlenika koji će mi dat da kupim njegove dionice ine. Našo sam na stranicama zabe punomoć i tu neku izjavu koju moramo potpisat. i sad me zanima jel sa tom punomoći ide sve dalje na moje ime? Jel potrebno još kakav ugovor potpisivat između mene i njega? Jel me može on poslije kak zeznut? Šta mi preporučate da napravim? ” imam odgovor na pitanje-preporučam zajam i k/p ugovor nakon x mjeseci(vidi temu HT)…pusti punomoći.
Pa jel mogu onda ja otić u banku i sredit svu tu papirologiju ili mora zaposlenik ić?
potrabbb: ” Niko ništ ne piše? Ova dionica ko da je propala… ” – nije ko da je propala, nego je propala. – sada također imamo jednu vrstu IPA INE s 45.000 ulagača. – do sad su poslije svakog IPA cijene išle gore. – ali kod ovih nestrpljivih budućih dioničara INE, očekujemo sigurnu cijenu dionice ka dolje. – a uskoro dolaze i paketi 22 + 2, i to će gurnuti cijenu dolje. – ali za one pametne to će biti ipak prilika jeftinog dokupa. Pozdrav !
Haha
pogledajte moje prijasnje postove na ovoj temi.
Cekam 2 dionice iz IPO-a i tek ih onda registriram kod brokera, ali jos uvijek je daleko prodaja.
Ne mogu se pohvalit da imam para za dokup, iako je ovo trenutno jedna od rijetkih dionica koje su povoljne za dokup.
Tu je jos i Lng terminal,…
Ina-R-A ne raste samo zbog ovih 7% dionica radnicima, ali vidjeli smo na slicnom primjeru (DDJH-R-A) da to bas i ne igra neku ulogu.