INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tržište je kontroliorano od strane fond menađera a koji rade za svoje interese i ne dozvoljavaju porast cijene do prodaje paketa od radnika. kada to prođe cijenu nitko neće više moći kontrolirati jer će MOL imati kod drugih dovoljan broj dionica da može iskontrolirati preuzimanje cijele INE.[smiley2]

dan je pametniji od noći

Po pisanju Novog lista prodaja radnicima se odgađa za 7 dana, jer su se pojavile nebuloze u popisu zaposlenika – neki imaju 90 godina staža ili su rođeni 2027. godine.

Ina odlična meta za ulaganje nakon prodaje T-HT-a oko 400 kn. pa ući u INU i zaraditi još 30 %.

Samo 30 % jučer je bilo bar 45 % padaju ti targeti .Sa zadnjih 30 dionica čekam preuzimanje i nebeske cijene a ako cijena ostane još par dana do 2850 još ću probat kupiti 9-10 komada i sačekati 3 bonusa

30 % kratkoročno do kraja godine prdviđam 4000,00 kn.

Igra stari igra.
Samo što tri miseca i nisu baš jako duuugi rok.

Ne znam zašto bi fondovi kontrolirali cijenu pa nakupovali su je za 2600 na tone

Ne znam zašto bi fondovi kontrolirali cijenu pa nakupovali su je za 2600 na tone

Pa zele radnicke dionice po sto manjoj cijeni.
To ce biti kao novi privatni IPO za njih!

My God, it's full of stars!!

Ina odlična meta za ulaganje nakon prodaje T-HT-a oko 400 kn. pa ući u INU i zaraditi još 30 %.

lijepo čuti ali to ti još dugo neće biti izvedivo

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Misliš da su radnici ovce pa da ih možeš tako šišati.Po tvojoj logici Mirko dionica bi trebala dugo stagnirati ili čak padati.Prije će biti da čekaju bonus dionice

Ako me pamćenje dobro služi radnici ne smiju prodavati dionice godinu dana. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Ja očekujem sljedeću korekciju tj. kada radnici INE dobiju dionice većina njih će početi prodavati te će upravo to dionicu potisnuti prema dolje i moguć je onaj scenarij što se nedavno desio a to je INA 2600kn …..

na 4300 sve prodajem...

New Report

Close