INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Inside kolega.

Pa šta bi tu bilo loše da OMW kupi MOL

Evo poteklo nešto INI

Ina: početak proizvodnje na bušotini Sidi Rahman-1
Ina je započela proizvodnju ugljikovodika na koncesiji East Yidma na području Zapadne pustinje u Egiptu
Na tiskovnoj konferenciji održanoj danas, 3. listopada, Ina je objavila da je započela proizvodnju ugljikovodika na koncesiji East Yidma na području Zapadne pustinje u Egiptu. U proizvodnju je tako puštena bušotina Sidi Rahman – 1, stoji u priopćenju kompanije objavljenom na Zagrebačkoj burzi. Danas po zaključenju trgovanja na Zagrebačkoj burzi, cijena dionice Ine je iznosila 2.808,01 kune, što predstavlja porast od 0,11 posto.
(pd)
[smiley2][smiley2][smiley2]

POKRET OTPORA

Ina otkrila još četiri naftno-plinska polja u Siriji i Egiptu

Ina će osigurati dovoljno plina za plinofikaciju Hrvatske, istaknuto je na međunarodnom skupu o naftnom gospodarstvu

http://www.poslovni.hr/Content/Article.aspx?id=55916

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Stvarno se pitam tko prodaje ovako jeftino INU kad se cijelo tržište oporavlja i diže ? Samo je pitanje dana kad će u INU ući novac od T-HT-a kao u jednu od likvidnijih i jačih dionica . To će ju sigurno dići na razinu 4000.00 kn.
Samo treba biti strpljiv i ne istrčavati.

Zašto misliš da će para ući u INU kada je na redu još jedan IPO odma iza HT a već mnogi se raspitivaju da li mogu sudjelovati u tom projektu (da li će im višak love stići da atlantika).Nakon toga slijede dionice radnicima pa bonus dionice građanima,a to sve ima lošeg odjeka na burzi ipak će trbati malo više strplenj do ATH.

molim za malu pomoć poštovani inaši,naletio mi je jedan zaposlenik ine koji prodaje svoj paket po 2000.ookn po dionici.lock period je 6 mjeseci.zanima me vaše stručno mišljenje tj.da ste u takvoj mogućnosti da li biste to realizirali.hvala

Ne jer smrdi na neku prevaru.Frajer želi bespovratni kredit od tebe tvojom lovom kupi dionice sačeka 6 mjeseci riješi se dionica a tebi rupa u takuinu.Iznimno ako je to osoba od 100% sigurnosti onda bih objeručke prihvatio takav poklon te otišao na pravni forum da vidim kako bi se to iskemijalo.

molim za malu pomoć poštovani inaši,naletio mi je jedan zaposlenik ine koji prodaje svoj paket po 2000.ookn po dionici.lock period je 6 mjeseci.zanima me vaše stručno mišljenje tj.da ste u takvoj mogućnosti da li biste to realizirali.hvala

hehe, salis se?

imam pravo na 18 dionica INE kao bivši zaposlenik.Nemam lovu za otkup pa molim ako ima zainteresiranih jer bi ustupio punomoć za otkup dionica.Neznam kak to ide al vjerojatno to neko kuži kak se radi inače ostvarujem pravo na otkup po 1560kn po dionici.

Stvarno se pitam tko prodaje ovako jeftino INU kad se cijelo tržište oporavlja i diže ? Samo je pitanje dana kad će u INU ući novac od T-HT-a kao u jednu od likvidnijih i jačih dionica . To će ju sigurno dići na razinu 4000.00 kn. Samo treba biti strpljiv i ne istrčavati.

moje je mišljenje da već dugo vremena netko “radi tržište” u čijem interesu????????????, to se vidi naročito na zadržavanju cijene cca 2800 koja dnvno fluktuira +/-

New Report

Close