INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vorda hvala, dali znas kakav je postupak i kome se obratiti u svezi toga? Hvala

Nemam pojma. Potraži na njihovim web stranicama. U svakom slučaju to će se morati definirati do 07.10., odnosno do početka upisa.

Pozdrav

Svakome je jasno da je INA jedina dionica na našoj burzi koja nije precjenjena ali izgleda da nitko od političke elite ne stoji iza nje pa joj se događa ovo što joj se događa, da ze INA zove IGH već bi bila na 10 tisuća, politika se u nas u sve miješa nažalost.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Opet crne prognoze kome to treba ? Sjetite se samo pljuvanja na moje INA UP UP i evo dočekali smo i to. Tko je bio uporan i nije prodavao na 2600 kn. dobro će mu se isplatiti. Pogotovo nakon prodaje dionica T-HT-a svi koji imalo poznaju dionice ulagat će u INU . Tada po mojoj procijeni INA 4000.00 kn. Živi bili pa vidjeli.

Ma kolega purger007 Vi ste govorili up up i kada je bila 3400 pa je išla down , down. Istina?. Pa pustite da radi svoje . Ne kažem da ne triba ići up , ali polako.< Onima koji su nezadovoljni neka se sjete cjene prije desetak dana - 250 ,oo kn niža. Po njima tribala je u ovih desetak dana ići 50 % da bi bila dobra. Pozdrav.

Opet crne prognoze kome to treba ? Sjetite se samo pljuvanja na moje INA UP UP i evo dočekali smo i to. Tko je bio uporan i nije prodavao na 2600 kn. dobro će mu se isplatiti. Pogotovo nakon prodaje dionica T-HT-a svi koji imalo poznaju dionice ulagat će u INU . Tada po mojoj procijeni INA 4000.00 kn. Živi bili pa vidjeli.

Osobno ću na cijeni od 4000 kn tek početi lagano razmišljati o prodaji, a dok je cijena ispod 3000 kn, razmišljam jedino o dokupu kad dobijem lovu od rezanja T-HT paketa, naravno ako do tada uopće bude ispod 3000 kn.

Ja imam 66 dionica INE i nemislim ih još prodavati ali očito je da će trebat još dosta vremena da se vrati na 3400 kuna.

Ja imam 66 dionica INE i nemislim ih još prodavati ali očito je da će trebat još dosta vremena da se vrati na 3400 kuna.

1.12 ces imat 72[smiley2] Ako ih nisi registrirao

My God, it's full of stars!!

Nisam i ne mislim ih još registrirat.

što to znači registrirat? Pa svi, koji nisu prodali inine dionice imajo pravo na dodatno svakih 1o, ili ne?

što to znači registrirat? Pa svi, koji nisu prodali inine dionice imajo pravo na dodatno svakih 1o, ili ne?

Pa ako si ih registrirao kod brokera neces dobiti nista. Samom registracijom SDA smatra da su dionice prodane[smiley5]

Svi oni koji su svoje dionice registrirali kod brokera gube pravo na dodatne , bez obzira jesuli ili nisu imali namjeru iste prodati

Nema bas nekog prometa! Moze netko izbaciti K/P?
Hvala

INA d.d. – Postrojenje za odsumporavanje „Claus“ u Rafineriji nafte Sisak u pokusnom radu
(2007-09-28)

Na konferenciji za novinare održanoj dana 28. rujna 2007. godine u Rafineriji nafte Sisak objavljeno je da je izgradnja I faze postrojenja za odsumporavanje (Claus postrojenja) u Rafineriji nafte Sisak završena i da je dana 19. rujna 2007. u 10.00 sati pokrenut pokusni rad postrojenja.

Izgradnja postrojenja, koja je ugovorena u prosincu 2005. godine s talijanskom tvrtkom Technip KTI je završena u predviđenom roku. Vrijednost projekta I faze iznosi EUR 24 milijuna, a s II fazom koja predstoji, ukupno EUR 32 milijuna.

Vaš link

New Report

Close