INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

valentine:
Točno, a da bi dobili popust, potrebno je čekati najmanje nekoliko mjeseci da bi ga ostvarili.
Od toga datuma, znači od uplate radnika i alokacije dionica istima, INA više nema većinskog vlasnika.

kako to mislis da se treba cekati jos nekoliko mjeseci za ostvarivanje popusta?

“OMV bi MOL,MOL bi Inu,a Lukoil i Omv i Mol i Inu.Ali ,Mol ne želi Omv,a i Omv i Mol ne žele Lukoil.
Samo Ina i hrvatska vlada još ne znaju što ( ne ) žele,pa mudro šute..” Izvor Novi list[smiley10]

na inici igre bez granica!
da li netko može dati podatke koliko je komada na prodaji do 2900 a koliko do 3000 kunica.
stanje kupnje i prodaje ukupno.
hvala[smiley2]

dan je pametniji od noći

svi moramo gledati malo dugorocnije, ali pomalo i zivciraju nepotrebne oscilacije.. danas smo vec taknuli 2900, sad opet dolje na 2800, a bid i nize..
tko ipak sad prodaje, kad se moze dobiti 2900

Blago siromašnima duhom...

Dobar dan, pohvale svima koji su trpili ono mrcvarenje na 2600 i prezivili… molim pomoc u svezi dobivanja dionica INE za bivse zaposlenike.
Ujac koji je radio u INI i otisao u penziju preminuo je ima 2 dana…hoce li itko od njegove obitelji imati pravo na te dionice? Hvala

Ma netko brutalno poklapa kupnju po 2800,00 al mali izviru kao iz zemlje.Zašto i ne bi kupovali po diskontu?[smiley2]

Mislim da bi dan trebao zavrsiti u zelenom. Joj kako je lijepo gledati ovo nakon onog potopa[smiley1]

My God, it's full of stars!!

Dobar dan, pohvale svima koji su trpili ono mrcvarenje na 2600 i prezivili… molim pomoc u svezi dobivanja dionica INE za bivse zaposlenike. Ujac koji je radio u INI i otisao u penziju preminuo je ima 2 dana…hoce li itko od njegove obitelji imati pravo na te dionice? Hvala

Da.

Moja sućut.

Moze netko izbaciti K/P?
Hvala

My God, it's full of stars!!

Bit će još mrcvarenja na ovoj dionici nećemo mi lako preko 3 tisuće.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

boro777:

Dobar dan, pohvale svima koji su trpili ono mrcvarenje na 2600 i prezivili… molim pomoc u svezi dobivanja dionica INE za bivse zaposlenike. Ujac koji je radio u INI i otisao u penziju preminuo je ima 2 dana…hoce li itko od njegove obitelji imati pravo na te dionice? Hvala ”

Da.

Moja sućut.

Vorda hvala, dali znas kakav je postupak i kome se obratiti u svezi toga? Hvala

Opet crne prognoze kome to treba ? Sjetite se samo pljuvanja na moje INA UP UP i evo dočekali smo i to. Tko je bio uporan i nije prodavao na 2600 kn. dobro će mu se isplatiti. Pogotovo nakon prodaje dionica T-HT-a svi koji imalo poznaju dionice ulagat će u INU . Tada po mojoj procijeni INA 4000.00 kn. Živi bili pa vidjeli.

New Report

Close