Conan:
”
Mislim da danas cijena neće više prelaziti preko 2800kn…MOL je odbio preuzimanje tako da se tržište odmah ohladilo…
”
Šta je MOL triba odmah prihvatit ponudu , to bi baš bio pravilan potez
[smiley1]
Pa gledaj , preuzimanje može biti prijateljsko i nepriateljsko . Ovo prvo je propalo pa sve je izvjesnije da će se potajno desiti ovo drugo…
Tko je zadovoljan cijenom od 2800 kuna, može izaći. Do 2900 nema puno.[smiley1]
Na INI se vodi velika borba osjeti se to i na forumu. Unatoč velikim količinama ubačenima za rušenje cijene znalci Inine dionice pokupovali sve i vratili cijenu. Samo je pitanje dana kad se počnu slijevati kune od prodaje T-HT-a i tada INA sigurno na 4000 kn.
Zaista veliki promet na INI, preko 6 milijuna, poslije INGRE i ATPL najlikvidnija dionica u zadnjih par dana. Znam da je otrcana fraza ali do 3000 kuna i nema neke prodaje. Sada smo zabetonirani.
Zabetonirani jesmo, mali nece prodavati sigurno jer gube 10%. A koliko ce dionica biti na aprodaji to me bas zanima. Ja mislim svaki dan biti sve manje i manje.[smiley2]
Jedino što je Londonu sada cijena 2780 kuna.
Nadokupi tamo kad je jeftinije!!!
tihomir : Jedino što je Londonu sada cijena 2780 kuna.
Tihomire kupi kartu i trk u London vidim da nisi na vrijeme dokupljivao.Ili si prodavao kad su pojedinci pljuvali po INI. Još uvijek sve što kupiš do 3000 kn. je povoljna kupnja.
toka: do kada treba točno čekati za dionice od vlade?
I mene interesira odgovor na ovo pitanje. Svi smo uhvatili ,zdravo za gotovo, da nakon godinu dana dobijamo dodatne dionice. Čisto sumnjam da ćemo 01,12. odmah dobiti dionice u posjed, jer se o tome još ništa ne govori.
Možda tada započne neka procedura kroz koju bi dobili dodatne dionice.