Dragičeviću i treći mandat….sad smo na konju!!!
– nisam sigurna.
– ipak se svi s tim ne slažu.
– pročitaj članak ponovno.
Pozdrav !
Koliko ja mogu iz ovog iščitati(ako čitamo isti članak),Dragičević će ostat direktor INE sve dok Mesić bude na vlasti…..ovakvih svinjarija ima samo u Hrvatskoj!!!
ZAGREB dioničarka Ine Ivana7 predlaže Nadzornom odboru Ine da smijeni sa dužnosti predsjednika Uprave hrvatske naftne kompanije Tomislava Dragičevića.
– od kad je na čelu Ine 2000.godine nije ulagao u rafineruje koje su u katastrofalnom stanju i nisu u stanju proizvesti kvalitetno gorivo, te isto moramo uvoziti.
– zbog velikog pada dionice, i smanjenja kapitala dioničara.
– zbog smanjene dobiti društva.
– zbog prevelike zaduženosti Ine.
– s mojim prijedlogom se slažu i kolege Mađarski dioničari koji posjeduju 25% dionica.
Pozdrav !
ivana007
[smiley11]
ps
evo, slažem se i ja, od sljedećeg tjedna novi dioničar Ine[smiley11]
Slave :
korisnik od: 05.06.2007.
Koliko ja mogu iz ovog iščitati(ako čitamo isti članak),Dragičević će ostat direktor INE sve dok Mesić bude na vlasti…..ovakvih svinjarija ima samo u Hrvatskoj!!!
Onda moramo promjeniti Mesića.
Nije kriv Dragičević već onaj tko ga drži na tom mjestu,
osim toga da i meni kao malom dioničaru donosi indirektnu korist(čitaj izvanrednu dividendu) kao što to omogučava vEČINSKOM DIONIČARU (VELIKI BRAT), a kroz niveliranje cijene goriva kao i plina, kako bi se održao tzv. socijalni mir (sve već davno viđeno) možda bih ga i moja malenkost podržala ,ovako , za mene je drug Dragičević nšta drugo nego politički APARATČIK na krivom mjestu u ova turbulentna vremena, j….li ga Šuker, Sanader sa Rumenigeom(Čitaj Polanćec) pride.
Kao da je INA 100% čisto državna prčija, kao da se poslije 11/2006g. ništa nije dogodilo s vlasničkom strukturom kroz IPO,ako je koji k….. je država prodavala svoj dio kroz IPO , zato da nas navlači za uši,Na djelu j za naš novac. Apsurd do apsurda. Na djelu je tržišni apsolutizam (Sanader, Polanćec,Šuker)
Problem nije u Dragičeviću, nego negdje drugo.
to vam je samo signal da prodate ovu dionicu….nema smisla vise….
Jutros sam na radiu čuo nekakovi naslov u neznam kojim novinama da je MOL zainteresiran za čitavu INU.
Dali netko zna u kojim je to novinama???
HVALA!!!
http://www.jutarnji.hr/novac/bizzbuzz/clanak/art-2007,9,13,lukoil_omv,89912.jl
Ruski Lukoil zainteresiran za PKN, OMV i MOL
Piše: NT/Hina
A ne spominju INU, ha,ha,ha????
Kada ode glavni iz INE, dobit za dvije godine ……………………..X 4 – 5!
I to je to!
Samo treba izdržati![smiley13]
http://www.jutarnji.hr/novac/bizzbuzz/clanak/art-2007,9,13,lukoil_omv,89912.jl
Ruski Lukoil zainteresiran za PKN, OMV i MOL
Piše: NT/Hina
A ne spominju INU, ha,ha,ha????
U tom slučaju MOL tek tada ne bi bio zainteresiran za cijelu INU.
Ovdje bi moglo biti hostile takeovera.