INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moze li netko komentitati ovaj chart sa objasnjenjima?
Netko iz struke, ako ovdje ima takvih[smiley11]

My God, it's full of stars!!

Ja bih molio nekoga da mi samo na brzinu odgovori ako zna kolika je bila ukupna vrijednost svih dionica ine prodanih na ovom zadnjem IPOu. Dakle koliko je milijardi kuna bilo u pitanju?

Želio bih veličinu tog IPOa usporedit sa ovim IPoom HT čije je vrijednost oko 5 milijardi kuna…

Hvala.

p.s. znam da bi to trebalo spadat u opću kulturu jednog investitora, ali eto zaboravio sam…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Ja bih molio nekoga da mi samo na brzinu odgovori ako zna kolika je bila ukupna vrijednost svih dionica ine prodanih na ovom zadnjem IPOu. Dakle koliko je milijardi kuna bilo u pitanju?

Želio bih veličinu tog IPOa usporedit sa ovim IPoom HT čije je vrijednost oko 5 milijardi kuna…

Hvala.

p.s. znam da bi to trebalo spadat u opću kulturu jednog investitora, ali eto zaboravio sam…

2.5 mlrd kn? 1.5 mil dionica x 1690 kn. Jos mislim da su stabilizatori uvalili i dodatnih 200.000…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Može netko izbaciti K/P?
Hvala

My God, it's full of stars!!

Možda popravi INA-u i Crobex. [smiley11]

INA- CROSCO – odobrenje mađarske Agencija za tržišno natjecanje
(2007-09-07)

Inina tvrtka kći CROSCO, Naftni servisi, d.o.o., članica INA grupe dobila je odobrenje mađarske Agencija za tržišno natjecanje za preuzimanjem tvrtke ROTARY drilling Ltd., kako je i najavljeno u vijesti od 28. lipnja 2007. godine.

http://www.zse.hr/novosti/1059-07-INA_CROSCO_odobrenje.DOC

Zadnja cijena 2.630.01

No respect

Super, pomoglo je kunu gore. [smiley2]

No respect

Dragi kolege ,mislim da je za sve nepoznanice najbolje pitati Rumenigea(Polanćeca) jer on njabolje zna šta smjera, kao što sa iNA-om , ĐĐ Holding; KIM -omiisti scenario dogoditi će se i sa T-HT , nije mi jasno da netko svojim nesmotrenim?????? potezima može toliko poljuljati povjerenje u diojoncu naše najveće firme INA-e,na kojoj je na kraju krajeva zasnovano čitavo gospodarstvo, jer ako iNA ode kvragu kako je moguće da opstanu ostala Dionička društva,

Super, pomoglo je kunu gore. [smiley2]

Pazi sad, milijun i pol dionica x 1 kn = milijun i pol kuna. [smiley2]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Želio bih veličinu tog IPOa usporedit sa ovim IPoom HT čije je vrijednost oko 5 milijardi kuna… Hvala. p.s. znam da bi to trebalo spadat u opću kulturu jednog investitora, ali eto zaboravio sam… ” 2.5 mlrd kn? 1.5 mil dionica x 1690 kn. Jos mislim da su stabilizatori uvalili i dodatnih 200.000…

Upravo tako,s time da ovo 200 000 je broj dionica da ne bi netko mislio kuna…. znači vjerovatno će i na HT-u stabilizator dobiti 15% vrijednosti portfelja za održavanje..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Premješteno iz teme: [color=blue]Inine dionice zaposlenicima?[/color]

Postovanje i pozdrav.. Da li netko zna kada ce Inine dionice biti ponudjene (bivšim) zaposlenicima Ine? Hvala Marko [smiley2]

Suricata suricatta

Premješteno iz teme: [color=blue]Inine dionice zaposlenicima?[/color]

Vjerojatno će rok biti produljen, JER IM SE NE SLAŽU POPISI LJUDI KOJI BI IMALI PRAVO KUPNJE![smiley2]
Ništa neobično pošto je cijela država dezorganizirana pa zašto ne bi i ONI koji su odgovorni![smiley1]
Samo kod nas je još uvjek kolektivna odgovornost, a pozicija i plaća privatna![smiley13]

OPORTUNIST, 09.09.2007. u 11:18
Marco…:
“/> Postovanje i pozdrav.. Da li netko zna kada ce Inine dionice biti ponudjene (bivšim) zaposlenicima Ine? Hvala Marko

Najavljeno u drugom tjednu listopada, znači trebalo bi po tome od 08. 10…..

New Report

Close