Idući tjedan idemo natrag na 3.000,00 kn.
ma gdje si ti trenutno? u oblacima? bez uvrede kolega ali ovo ste lupili i ostali ziv [smiley8]
Ne živciraj se ti za INU jedino ako je nemaš , onda se stvarno moraš živcirati.
purger007: ” Idući tjedan idemo natrag na 3.000,00 kn. ” ma gdje si ti trenutno? u oblacima? bez uvrede kolega ali ovo ste lupili i ostali ziv [smiley8]
Mislim da će ostati sve isto.
Mađari će pustit bilo koga, samo da nije OMV
CEZ i MOL sklapaju strateški savez
BUDIMPEŠTA, 31. kolovoza 2007. (Hina/APA) – Češki državni energetski koncern CEZ i mađarski naftni i plinski koncern MOL potpisali su pismo namjere o sklapanju strateškog saveza koji uključuje i mogućnost udjela češke u mađarskoj kompaniji od maksimalno deset posto, stoji u MOL-ovom priopćenju.
Ne živciraj se ti za INU jedino ako je nemaš , onda se stvarno moraš živcirati.
Zašto?
[color=blue]Ina dovršila postrojenje za odsumporavanje zraka u Rafineriji Sisak[/color]
U Rafineriji nafte Sisak dovršena je gradnja Postrojenja za odsumporavanje (Claus), koji se gradio u sklopu modernizacije Ininih rafinerija
Kako je i bilo predviđeno, izgradnja Clausa dovršena je u kolovozu 2007. godine, zahvaljujući velikom angažmanu rukovoditelja i radnika koji su sudjelovali u ovom velikom poslu, objavila je Inina Služba za informiranje i odnose s javnošću.
U tijeku su posljednje provjere velikog postrojenja, vrijednog 24 milijuna eura, a očekuje se da će sve potrebne dozvole nadležnih institucija i inspektorata biti izdane uskoro, nakon čega će Claus odmah biti pušten u probni rad. Postrojenje za odsumporavanje riješit će problem neugodnog mirisa, koji se pojavljuje u sumporovodiku. INA – Industrija nafte, d.d. zahvaljuje građanima Siska na razumijevanju, strpljenju i podršci koje smo imali i imamo za modernizaciju naše rafinerije u Sisku. INA – Industrija nafte, d.d. će u kompletan projekt modernizacije svojih rafinerija uložiti 1,1 milijardu američkih dolara, stoji u priopćenju.
izvor: Lider.hr
bok kolege
imam pitanje………….ako ja registriram 2 dionice ina-e od 22 na neku brokersku kucu, gubim li ja pravo na 2 dopunske dionice na onih 20 neregistriranih??
zahvaljujem
pozz
[smiley9] dobar mi je ovaj…………smajl
ako ja registriram 2 dionice ina-e od 22 na neku brokersku kucu, gubim li ja pravo na 2 dopunske dionice na onih 20 neregistriranih??
Možeš registrirati 2 dionice, time ne gubiš pravo na poklon dionice. Možeš registrirati i 12 dionica, ali tada ti ostaje samo 1 dopunska.
bok kolege
imam pitanje………….ako ja registriram 2 dionice ina-e od 22 na neku brokersku kucu, gubim li ja pravo na 2 dopunske dionice na onih 20 neregistriranih??
zahvaljujem
pozz
dobar mi je ovaj…………smajl
ne gubiš.
bok kolege imam pitanje………….ako ja registriram 2 dionice ina-e od 22 na neku brokersku kucu, gubim li ja pravo na 2 dopunske dionice na onih 20 neregistriranih?? zahvaljujem pozz [smiley9] dobar mi je ovaj…………smajl
Na 10 neregestriranih dobivaš 1 što znači da ti je za 2 gratis dovoljno 20 neregistiranih. Dakle s one 2 preko 20 možeš, u smislu gratis dionica, raditi što god hoćeš i kad god hoćeš.
bok kolege imam pitanje………….ako ja registriram 2 dionice ina-e od 22 na neku brokersku kucu, gubim li ja pravo na 2 dopunske dionice na onih 20 neregistriranih??
Meni su u SDA bili rekli da se automatski registracijom za prodaju gubi pravo na 2 dionice, zato pažnja, to je pitanje za nazvat SDA, ne za forum