Dragičevićeva plaća je oko 60 tisuća kn – bilo u dnevnim tiskovinama. Što budimo načisto i nije neka astronomska lova, a s obzirom da je prije 12-15 godina vozio zastavu 128, mislim da baš i ne pliva u novcima. Nije on predsjednik uprave CO ili Plive da ima milijunske bonuse, jer ne treba zaboraviti da je INA još uvik u većinskom vlasništvu države i da vlada nameće regule i oko plaća.
Kako stojimo u Londri???
Očemo je malo zašortati????[smiley2][smiley11]
Pa i CO je u većinskom vlasništvu države…
Pa i CO je u većinskom vlasništvu države…
Da, ali vlada ne dirigira cijenu osiguranja.
ovo je smješno….
još jedan član uprave kupio dionice ine….
sad sjedim i bolje da sjedim da se ne srušim od muke…bolje da su si lijepo sami napisali..iskoriste opcije i svi sretni…tak to delaju u podravki…dok im sfali za kuću ili vikendicu novi brod …malo si napišu i idu dečki u šoping
Dragičevićeva plaća je oko 60 tisuća kn – bilo u dnevnim tiskovinama. Što budimo načisto i nije neka astronomska lova, a s obzirom da je prije 12-15 godina vozio zastavu 128, mislim da baš i ne pliva u novcima. Nije on predsjednik uprave CO ili Plive da ima milijunske bonuse, jer ne treba zaboraviti da je INA još uvik u većinskom vlasništvu države i da vlada nameće regule i oko plaća.
Direktor jedne državne firme ( INA) ima veću plaću nego predsjednik te države,predsjednik sabora i premijer zajedno.
Je , slažem se sa vedricem , nema Dragičević veliku plaću.
Firma odlično posluje, rezultati su svake godine sve bolji i bolji a djelatnici unutar firme koji ukažu na nepravilnosti i kriminal bivaju unaprijeđeni.
Vjerojatnu sad čekaju da se OMV i MOL spoje pa će onda INA kupit i jedne i druge.
Ko da njemu ta placa nesto znaci… Postoje, khm, kako bi rekli, khm, alternativni nacini financiranja koji koriste, khm, ljudi na takvim pozicijama.
Dragičeviću i ekipi treba netko iz Vlade (kao većinski vlasnik) reći: stari moj do kraja godine hoćemo rezultate ili ti i ekipa dobivate pedalu.[smiley2][smiley2]
Dragičeviću i ekipi treba netko iz Vlade (kao većinski vlasnik) reći: stari moj do kraja godine hoćemo rezultate ili ti i ekipa dobivate pedalu.[smiley2][smiley2]
trebao bi ali neće jer pušu u istu tikvu!
vlada je svojim potezima i igrama oko INE dobrano utjecala na rušenje cijene, a za čiji interes!
Inine dionice u posjedu zaposlenika najkasnije do 20. listopada