INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dragičevićeva plaća je oko 60 tisuća kn – bilo u dnevnim tiskovinama. Što budimo načisto i nije neka astronomska lova, a s obzirom da je prije 12-15 godina vozio zastavu 128, mislim da baš i ne pliva u novcima. Nije on predsjednik uprave CO ili Plive da ima milijunske bonuse, jer ne treba zaboraviti da je INA još uvik u većinskom vlasništvu države i da vlada nameće regule i oko plaća.

Kako stojimo u Londri???
Očemo je malo zašortati????[smiley2][smiley11]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Pa i CO je u većinskom vlasništvu države…

Money talks, mankind listens... It's raining cash outside, and I'm not getting any wet!

Cijena u Londonu u 10:42 ,je 497,25$(+1,48%)

Pa i CO je u većinskom vlasništvu države…

Da, ali vlada ne dirigira cijenu osiguranja.

ovo je smješno….

još jedan član uprave kupio dionice ine….

sad sjedim i bolje da sjedim da se ne srušim od muke…bolje da su si lijepo sami napisali..iskoriste opcije i svi sretni…tak to delaju u podravki…dok im sfali za kuću ili vikendicu novi brod …malo si napišu i idu dečki u šoping

Dragičevićeva plaća je oko 60 tisuća kn – bilo u dnevnim tiskovinama. Što budimo načisto i nije neka astronomska lova, a s obzirom da je prije 12-15 godina vozio zastavu 128, mislim da baš i ne pliva u novcima. Nije on predsjednik uprave CO ili Plive da ima milijunske bonuse, jer ne treba zaboraviti da je INA još uvik u većinskom vlasništvu države i da vlada nameće regule i oko plaća.

Direktor jedne državne firme ( INA) ima veću plaću nego predsjednik te države,predsjednik sabora i premijer zajedno.
Je , slažem se sa vedricem , nema Dragičević veliku plaću.
Firma odlično posluje, rezultati su svake godine sve bolji i bolji a djelatnici unutar firme koji ukažu na nepravilnosti i kriminal bivaju unaprijeđeni.
Vjerojatnu sad čekaju da se OMV i MOL spoje pa će onda INA kupit i jedne i druge.

Ko da njemu ta placa nesto znaci… Postoje, khm, kako bi rekli, khm, alternativni nacini financiranja koji koriste, khm, ljudi na takvim pozicijama.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Dragičeviću i ekipi treba netko iz Vlade (kao većinski vlasnik) reći: stari moj do kraja godine hoćemo rezultate ili ti i ekipa dobivate pedalu.[smiley2][smiley2]

Dragičeviću i ekipi treba netko iz Vlade (kao većinski vlasnik) reći: stari moj do kraja godine hoćemo rezultate ili ti i ekipa dobivate pedalu.[smiley2][smiley2]

trebao bi ali neće jer pušu u istu tikvu!
vlada je svojim potezima i igrama oko INE dobrano utjecala na rušenje cijene, a za čiji interes!

svi za jednog jedan za sve!

Inine dionice u posjedu zaposlenika najkasnije do 20. listopada

Vaš link

sve su to ništa drugo nego predizborni projekti…ina,, ht,,,

a i u londonu kupuju hrvati

New Report

Close