Samo se ti veseli padu.
evo me, tu sam, lupam glavom u zid [smiley6]
j…. ga, šta je, tu je, izgubio sam, ali nisam lud da sad prodajem, čekam da se Vlada vrati s g.o. i da počnu nekakvi kontakti s Lukoilom, pa da izađe kakva vijest da digne cijenu…. jedno je sigurno: MOL je jedan veliki negativac u cijeloj toj priči i nadam se da leti van čim prije
Dapače, po meni je ovo pozitivno. Veselim se padu i budućem eventulanom jeftinom dokupu. Sve ovisi kada si kupovao, tj. po kojoj cijeni.
daj molim te…
Samo se ti veseli padu.
Krivo si me shvatio, ne veselim se padu da netko gubi, već padu da mogu još dokupiti. Ne vidim ništa loše u tome. Netko od velikih je rekao da se čovjek treba veseli kada pada, opet zbog dokupa.
Ako netko misli da će Vlada braniti cijenu vara se. Nije ona kriva što pada, to je tržište i treba biti spreman na velike mogućnosti koje ti pruža u pozitivnom i negativnom smislu.
Ali da se žestoko brani,brani seINisu mirovinci za odbacit.Ima tu municije u pristojnim količinama!Napeto
je zasigurno,ja ju imam i ne pada mi napamet prodavati je po ovim cijenama.Niti jedna dionica se ne brani
kao ona,a poslije oluje uvijek dolazi sunce.Tako će biti i ovdje,jednostavno je prevažna u svakom smislu
da to ne bi bila dobra priča koja se doslovno preko noći može okrenuti,Sjetimo se PLIVE i pada na 300 kn
a nakon toga……
Mislim da je dogovorena blok-transakcija samotreba vidjeti tko se iskrcao sa 5000 komada.Izašao je netko od velikih.
Što znači blok-transkacija?
Ja se dvojim oko dokupa jer više niti sam nisam siguran do kada će padati pa mislim da je najbolje za sada stati na loptu . Jutros su veliki prodavali i ostvaren je već veliki promet u samo sat vremena prošlo preko 15 miljona kuna ……???
malo mi je lakše kad vidim ostale dionice:
INGRA pad 1,06%
IGH pad 1,58%
Dalekovod pad 0,79%
Ina je pala 0,95%
Ako su veliki prodavali INU to govori da su još veći kupovali.