ispod 2700 kuna, točnije 2675 kuna[smiley8]
tko je rekao da je korekcija završila, nije tek slijedi hladan tuš
jesmo davidse razmišljali smo i o fondu branitelja,i trenutku kad se njima bude moglo trgovati(dionice su im već dodjeljene u fond)………..i to bi kao trebalo utjecati na cjenu ?![smiley4]…….mama mia….. A da odeš na IGH ,rašalovali su ti se šalunzi[smiley1][smiley2]
Branitelji su poznati kao dugoročni investitiori, fondom upravljaju vrsni stručnjaci, naravno fond neće
nikad prodavati dionice Ine koliko sam shvatio.
Uskoro ide i jedna neugodna vijest o rafineriji na Mlaci u Rijeci.O troškovima seljenja tih pogona neću
ni govoriti…
A u kud će ta ina, nemam ju i bilo bi mi grozno da ju imama u ovim trenutcima. Prije par dana su bili natpisi o psihološkoj granici Ine od 2800 kuna a vidi sad ovo.
Kako su je dizali, sada je spuštaju. Neće biti blokade, niti prema dolje niti prema gore. To je vrlo likvidna dionica i teško je moguće napraviti blokadu u bilo kojem smjeru.
Nevjerojatna je ljudska pohlepa. U pola godine mogli su dignuti 100%, ali ne. Vjerovali su da ide na 8000 kn (kao što se neki ovdje pisali)
Molio bih kolegu Scota da nabaci koji šalung, situacija kritična[smiley4]
Oprostite mi na izrazu, ljudi – ali ovakvo nenormalno i prljavo rušenje cijene ne vidjeh još od onoga s DDJH prije valjda dva mjeseca. Sad se tek vidi sva GLUPOST pojedinaca koji prodaju budzašto, i totalne NEREALNOSTI našeg tržišta… da dionica najjače firme bez obzira na ovo ili ono može spušiti ovoliko u 2 dana je na rubu idiotizma. A tim više kad se zna što to oni rade itd… Get a grip, folks!
Ili još bolje zrondajte ju do 2200 pa će(te) svi biti presretni. Katastrofa, a rekao bih još više sramota. Još malo i odoh s ove naše burze ili u fondove ili na istok! [smiley7]