Da li je netko razmišljao o 7% dionica fonda branitelja i trenutak kad se njima budu dijelili udjeli u fondu?
je, već smo razmišljali kako ćemo izvršiti kolektivno samoubojstvo kada se to dogodi.
inače udjeli su podjeljeni a način otkupa još nije bio utvrđen kad sam zadnji put čuo.
Mislim da je Ina upala u dugoročniji negativni period to sam shvatio nakon 1q ( i prodao je po 3400), pisao sam dosta o očekivanjima ove dionice ali mi se čini da su se neki vezali za ovu dionicu na poseban način,što nije dobro. Ina je još uvjek krava muzara politike i iz nje se muze kako kome paše,
– ja sam se vezala uz ovu dionicu jer čekam one nagradne.
– sve si točno napisao.
– krava muzara, ja sam mislila kako je INA igrala protiv Werdera i Samdorije.
– samo bih još nadodala i malo pozitivnih stvari.
– ipak imaju biznis kojemu cijena može samo rasti.
– uz ovu nesposobnu upravu ipak rade pozitivno.
– najvjerojatnije će u bliskoj budućnosti biti od nekoga preuzeti.
– kad se izedaju sva ta sr.nja koja si naveo možemo očekivati kako će mirovinci dići cijenu dionice.
Pozdrav !
kakva su vaša razmišljanja o događanjima nakon što se dobiju dodatne dionice (nakon isteka 1 godine), strah me da narod drži dionice samo radi toga, što će biti u studenom? koliko će cijena kliznuti?
Kad narod dobije dodatne dionice idemo u shoping, ja svoje još ne prodajem. Inu čuvam za mirovinu da mogu u starosti kao stari njemci dupe sunčati na Mallorci i Sejšelima [smiley2]
Studeni nije sutra mene zanima što će biti u 9 i 10 mjesecu pred izbore i siguran sam da će INA rasti baš kao i cijelo tržište. Birače treba nečim podmititi , a oporavak dionica je idealan za to.Ako se cijene dignu HDZ može reći vidite da nam je dobro glasajte za HDZ, i ako cijene rast dobiće glasove dioničara i njihovih porodica rodbine.Mislim da to ipak nije za zanemarit.
Imam ju sada a imat ću je i kad ti nećeš ne sikiram se ja za INU.
purger007, moram priznati da si možda u pravu, naše tržište je zaista tako malo i plitko, da sa 1 mln kn možeš manevrirati njime, jedno je sigurno, mislim da je nakon objave rezultata za 6 mjeseci, ovo bottom za inu, ispod više ne može
Pozdrav svima, imam jedno pitanje, a to je dali se vide investicije i kolike su u odnosu na 2006 g. za prvih 6 mjeseci?
Zašto to pitam?
Obnova rafinerija, izgradnja novih pumpi ( Vukova Gorica, Sisak i druge BP )
Treba vidjeti dali se tu možda dio dobiti utopio.
Ako griješim ispravite me.
Hvala
Evo nas na 2700. Može li niže? Očito da može. Paničari će to odraditi.
Ide naša Inica danas u blokadu. Da narod vidi da nejde to samo gore. Imali su 100 % nisu htjeli prodavati. Sada će i po 2000. Tu je IPO HT-a, podjela dionica radnicima i davanje bonusa onima koji su držali dionicu godinu dana, pa će i oni staviti na prodaju. I da, loši rezultati. Bilo je vrlo predvidljiv ovaj pad cijene. Čak sam ga i ja predvidio, još tamo oko Nove godine. Pozdrav![smiley2]