INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

super24:

koji genijalac misli da moze utjecati na cijenu ine pisuci na ovom forumu? moze ako ima 50 miliona kuna INE pa da to potkrijepi i na burzi, ako mu fondovi puste..

Pa i ne bi se složio s tobom. Ne konkretno vezano za INA-u, ali svaki dan nam se pridružuju novi mali dioničari, a kojima je jedna od prvih polaznih točaka upravo ovaj Forum.

I oni sa svojih par tisuća ili desetaka tisuća upravo ponekad i ostvaruju poraste i padove, svojim špekulativnim (neznaličkim) utrčavanjima i istrčavanjima u i iz dionica. [smiley6]

da ali ne na ini..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Otkud vam pretpostavka da među forumašima nema igrača sa 50 miliona kuna .Znam ih čak nekoliko.

a skim si ti to tak dobar?

ako imaju 50 milja sigurno nije sve u ini..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ina ce brzo preko 4000, vec mozda u iducih godinu i pol. sta gledate dnevne promjene??? udji sa 50.000.000,00 po 2800, izađi na 2900 i ok.. ako ne, onda cuti i pusti papir da oscilira s uzlaznim ili izlaznim trendom pa sta bude. ako vjerujes cuvaj, ako ne brisi van i kupuj drugo

i to je brzoo ha–pa ti siu jos ludiii[smiley1][smiley1] covjece 30% u godinu i pol, pa to je bankovna kamata[smiley1][smiley1]
to svaki iole pametan dionicar treba zaraditi u jednom tromjeseću

super24 : a skim si ti to tak dobar?

ako imaju 50 milja sigurno nije sve u ini..

Sa igračima kakove ćeš ti tek upoznati možda jednog dana, a možda sam među njima i sam.
Zakluči po svom nahođenju.
Kako su složili portfelj njihova privatna stvar i nije za guske.

Jel zna mozda netko kad će FI????

Onaj tko ne zna, a ne zna da ne zna opasan je, izbjegavajte ga.... Konfucije

i to je brzoo ha–pa ti siu jos ludiii[smiley1][smiley1] covjece 30% u godinu i pol, pa to je bankovna kamata[smiley1][smiley1]
to svaki iole pametan dionicar treba zaraditi u jednom tromjeseću

znači ti si svoje prve dionice kupio…hm….u 1Q ove godine?!

...pig slayer...

zanimljivo kako je ova tema opustjela..
bilo je tu gomila investitora koja se klela u INU, da ce ici na 3,5, 10 000kn![smiley1]
sad ni traga ni glasa od njih..
oni koji su kupovali na IPOu, sad su ostali samo oni koji su kupovali na 2500-3400kn..
i cekaju kad ce up, up..[smiley2]

cini mi se da je vrijeme da i ja svoje paketiće rijesim[smiley1]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

malo zabave za one koji dugoročno investiraju u ovu i slične dionice:
(MadMax scenarij)
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=620b53aa-d974-4a10-a9f9-55b6bb67b3e4&ref=lastadd
Kad svijet ostane bez fosilnih goriva, vođe ekstremne britanske desnice utočište će potražiti na napuštenoj farmi pokraj Knina, objavio je u nedjelju ugledni Observer.
Dotična farma pokraj Knina površine je 1100 hektara, a pokraj nje teče jedan od pritoka Krke, pa se to mjesto čini idealnim za kampiranje ili izgradnju vikendica, piše list, dodajući kako su čelnici BNP-a (British National Party) dotičnoj zemlji ipa namijenili znatno drugačiju sudbinu.
Naime, BNP predviđa da će svijet uskoro ostati bez nafte, što će potaknuti sveopću anarhiju. A kad se to dogodi, čelnici stranke misle se sakriti upravo na napuštenoj farmi pokraj Knina. Observer navodi kako je dotično zemljište u vlasništvu jednog od simpatizera BNP-a iz jugoistočne Engleske, čiji je pokojni otac navodno zgrnuo bogatstvo na lancu pizzeria.
..možda primaju i bivše dioničare INE.
[smiley9]

zanimljivo kako je ova tema opustjela..
bilo je tu gomila investitora koja se klela u INU, da ce ici na 3,5, 10 000kn![smiley1]
sad ni traga ni glasa od njih..
oni koji su kupovali na IPOu, sad su ostali samo oni koji su kupovali na 2500-3400kn..
i cekaju kad ce up, up..[smiley2]

cini mi se da je vrijeme da i ja svoje paketiće rijesim[smiley1]

Prije bih rekao da ti namjeravaš kupovati a ne prodavati. Ina još uvijek ima cca 30 000 dioničara iz IPO-a, a ostat će oni iskusniji od kojih ćeš kupovati po 4000 [smiley7]

U novom broju JDD, dan je prikaz Petrola. Zanimljivo je usporediti s INA-om. Ako su navedeni podaci točni,
za mene su rezultati usporedbe vrlo zanimljivi.
Pokazatelj P/E približno je isti, ali dok cijena INE sada ide uz približno 2.2 BV, za Petrol je sredinom ove godine cijena dionice 3.5 BV (BV iz 2006.) !!
MOL-ovi ljudi istovremeno najavljuju mogućnost ulaska u Petrol. Zar im neće im biti skupo plaćati 3.5 B obzirom da je INA bila preskupa na 2.5 B?

ja sam jos uvijek jedan od onih koje ne brine da li je INA na 2900, 2800, 2700.. tako dugo dok nebude ispod 1600 nemam rezloga brinuti. a kad cu prodavati bit ce to i iznad 2900 i iznad (do sada) max 3400.

pozdrav nestrpljivima

Blago siromašnima duhom...

Bilo bi zbilja previše da mi još i Ina raste uz LRH,ULJN LKPC i JDTC.
Ima se vremena,neka prvo država pokloni one dvije dionice pa cemo vidjeti kako dalje :;

I love this game

New Report

Close