London:
Bid Offer Volume High Low Last Close
550.00 560.00
As at 28-Jun-2007 14:34:31
555.000 +4.50 +0.82%
[smiley2][smiley2]
vjerojatno neki koji u tome vidi osobni interes.
ne mogu vjerovati da mu je klijent bio toliko nestrpljiv da mu se isplatilo izgubiti 1400 Kn da je sacekao manje od pola sata.
pilar
dao bih 1 dionicu da saznam koji broker prodaje paket po bidu 2972,01. [smiley6]
moj gornji odgovor se odnosio na harminov post
pilar
Kao što stalno govorim INA lagano gore up up sutra naročito.
Mađarska želi zakonom spriječiti OMV-ovo preuzimanje MOL-a
Mađarska vlada namjerava po riječima mađarskog premijera Ferenca Gyurcsanyja svim raspoloživim sredstvima spriječiti mogućnost da austrijska energetska kompanija OMV preuzme mađarski naftni i plinski koncern MOL, izvijestio je u četvrtak budimpeštanski dnevni list Nepszabadsag
Budimpešta trenutno ispituje mogućnost uvođenja zakonske odredbe kojom bi se po uzoru na SAD vladi omogućilo da iz razloga povezanih s “nacionalnom sigurnošću” spriječi preuzimanje kompanija, tvrdi list. Gyurcsany je s austrijskim kancelarom Alfredom Gusenbauerom i nadležnim tijelima EU u Bruxellesu već razgovarao o svojim bojaznima. Nadalje, mađarska vlada namjerava ispitati je li snažniji angažman austrijskog OMV-a u MOL-u uopće u skladu s propisima o zaštiti tržišnog natjecanja.
Naime, OMV je krajem prošlog tjedna povećao udio u MOL-u s 10 na 18,6 posto, nagovijestivši i mogućnost podastiranja ponude za spajanje dvije kompanije. Iako je generalni direktor OMV-a Wolfgang Ruttenstorfer izjavio da cilj njegove kompanije nije preuzimanje već “jačanje vlastite pozicije u MOL-u”, Austrijanci su se u Bruxellesu već raspitivali kakav bi bio stav EU o eventualnom spajanju dvije kompanije, navodi se u izvješću Nepszabadsag-a. (H)
Samo naš ljubljeni dr.Ljubo Jurčić ne drži do nacionalnih interesa, svi drugi su jako osjetljivi kad netko drugi želi kupiti strateški dio nečijeg gospodarstva.
E moj Ljubo tko ti dade tu titulu.
Bit će oko INE još jako zanimljivih događanja.
Kao što stalno govorim INA lagano gore up up sutra naročito.
Napokon si i sam shvatio da stalno isto govoris…mislim taj izraz “INA up up” [smiley16]
Stalno govorim isto INA up up i INA raste znači da je sve u redu žao mi je što bi ti tribal 1 htio da padne.
Danas daljni rast cijene INE.
Pokušaj rušenja cijene sa jednom dionicom kako providno i jadno.