Molim cijenjene i iskusnije kolege da probaju analizirat ovaj članak!
Ovo mijenja kompletnu situaciju i daje prostor mnogm špekulacijama po korist Ininih dioničara!
Ja mogu samo komentirati da je Nacional po meni vjerodostojnija novina od “našeg” Businessa!
Zaista ekskluzivno, preuzmu li ovih 25 % Rusi neće dugo čekati da povećaju svoj udio preko 50 % a to za cijenu dionica može značiti samo jedno.
Polako Rusi osvajaju Regiju, nije da mi se to previše sviđa ali za Inu ne bi trebalo biti loše.
Pa već je krenulo jel se to možda ne vidi?
Ako priča s Inom krene kao s Plivom, a sve sluti da hoće, mislim da će se mnogi jako iznenaditi koliko to visoko može ići.
Ne da će se iznenadit nego će mnogi zaplakat koji su rasprodali i rušili cijenu. Zato sutra ti biseri i dalje u prodaju. INA up up.
Jako zanimljiva vijest , samo ako rusi ne budu opet plaćali nekakvim isluženim avionima i helikopterima.
Na cijeni bi se moglo dosta brzo osjetit.
svakako dobre vijesti za male dioničare.
cijena bi trebala narednih dana samo gore , potpuno realno .
Da ako je istinita, a što ako je packa?
Svašta je moguće ali ovako gledajući članak ne djeluje baš naivno. Ako se pokaže kao moguć scenarij nevirujem da se neće umješat netko od zapadnjaka za preuzimanje . Pa neće se baš rusi tako širit po EU.
Ima li koja točna vijest na ovom našem tržište ili je Pukanić krcat INOM?
Pogledajte Arenaturist, prodaje se od 100 kuna, a nitko da kupi.
Osim Plive.
feki:
”
http://www.nacional.hr/articles/view/35465/3/ [smiley11]
”
Molim cijenjene i iskusnije kolege da probaju analizirat ovaj članak!
Ovo mijenja kompletnu situaciju i daje prostor mnogm špekulacijama po korist Ininih dioničara!
Ja mogu samo komentirati da je Nacional po meni vjerodostojnija novina od “našeg” Businessa!
Ako je informacija točna onda je vijest spektakularna i onda smo relativno brzo na mom targetu od 8.100 kn.
Ni dodjela dionica radnicima neće spriječiti rast cijene dionice Ine, a onda i cijelog tržišta.
Nema druge nego nadati se da će ovo iz članka realizirati. Po ponašanju mađara u zadnje vrijeme se vidi da oni Inu shvaćaju samo kao priliku za ulazak na naše tržište. I da nemaju razvijati Inin core business. O tome bi više mogao reći Ljubo Jurčić, on je dogovarao posao sa mađarima.