INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ina proglašena dionicom godine, svakako dobra vijest za male dioničare.
ovo bi trebalo imati dobra odjeka, šteta samo zbog ove afere u hfp.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

i to HFP uletio taman nakon kad se situacija malo smirila i pocelo zeleniti krajem proslog tjedna. (Trebali su i dalje drzati u tajnosti cijelu akciju i hapsenja : )

do kraja

Blago siromašnima duhom...

Meni se čini da je tajming baš tako nariktan da odemo dublje u minus, tako da se pred izbore možemo znatno oporaviti. Osim toga čini mi se da ovim manevrima u zadnje vrijeme HDZ pokazuje nama malima kako bi burza mogla izgledati ako oni padnu s vlasti?

Još malo, koji mjesec dizanja a onda polako dolje .
Po mome ko ne misli dionice ine zadržati još godinu dana bolje da ih proda ovaj mjesec – 7% nije malo.

Meni se čini da je tajming baš tako nariktan da odemo dublje u minus, tako da se pred izbore možemo znatno oporaviti. Osim toga čini mi se da ovim manevrima u zadnje vrijeme HDZ pokazuje nama malima kako bi burza mogla izgledati ako oni padnu s vlasti?

Mislim da su to gluposti i da izbori nemaju veze s padom burze. Dionice su dosta visoko, euforično stanje kao i u regiji i normalno je da nakon dužeg vremena počne se dešavati pad, iako ništa strašno kod nas barem ne za sada. Jedino što će ukoliko ovako nastavi zahvatiti sve dionice. U početku one najskuplje i najlikvidnije, a poslije i ostale.

mauricije: Mislim da su to gluposti i da izbori nemaju veze s padom burze. Dionice su dosta visoko, euforično stanje kao i regiji i normalno je da nakon dužeg vremena počne se dešavati pad, iako ništa strašno kod nas barem ne za sada. Jedino što će ukoliko ovako nastavi zahvatiti sve dionice. U početku one najskuplje i najlikvidnije, a poslije i ostale.
Upravo suprotno korekciju su već osjetile sve dionice i da nema kokošara koji stalno nagovaraju trtaroše luzere i slabiće korekcija bi završila i tržište krenulo gore up.

danas jos niti jedna trasakcija na ini

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Nikad lošija situacija kod INE, omjer 1900/4600

Da nije ovome pridonjela izjava koja je objavljena na teletextu hrtv-ea,da je bilo normalno očekivati pad ine kad će se uskoro naći u prodaji novih 700000 dionica ine koje će dobiti radnici.Sada mi nije nešto jasno zar nisu dogovorili da se neće moći prodavati sve dionice odjednom.

Kad je bila ta izjava?

Kad je bila ta izjava?

To je sinoć rekao gospon upravitelj na TV-u

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Danas vam se vrti ta izjava na teletextu.

New Report

Close