INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

burza ne…ali sustav trgovine da (Automatic Trade) možda griješim ali nisam vidio ordinary trade prije 12 sati…

ispravka, nisam vidio za INU

koliko je sada ina u Londonu ?
hvala

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

ova ina zaranja kao da traže naftu pod zgardom zse-a.
a mkoliko će još haha [smiley1]

Bid Offer
533.00 538.00

Kraj iduceg tjedna na 3200+

Blago siromašnima duhom...

Dali netko zna približan datum prodaje dionica radnicima i koju su cijenu donjeli sindikad i uprava.
Hvala!

Amaru kaže INA

Ja kažem 3300+
idemo up up nema jeftinih dionica.

Amaru kaže INA

Ja kažem 3300+

na temelju čega ovaj optimizam ?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Amaru kaže INA
Ja kažem 3300+

joooj….šta ćete sad ovdje elka-topic napraviti?! [smiley5][smiley6]

...pig slayer...

Na temelju toga da se jeftine dionice neće dijeliti sutra pa prema tome do njihove podjele nema razloga za pad.
Također dugoročno dionica koju će trebati imati u portfelju. Likvidna dionica itd. Zato ju netrba prodavati stihijski.
Kako bi tek onda Kamensko moralo izgledati naspram INE .Nelikvidna dionica pa ju ipak imaoci slabo prodaju
ne boje se propagande mada ponuda kupnje slaba. Zbog svega INA up.

Na temelju toga da se jeftine dionice neće dijeliti sutra pa prema tome do njihove podjele nema razloga za pad.
Također dugoročno dionica koju će trebati imati u portfelju. Likvidna dionica itd. Zato ju netrba prodavati stihijski.
Kako bi tek onda Kamensko moralo izgledati naspram INE .Nelikvidna dionica pa ju ipak imaoci slabo prodaju
ne boje se propagande mada ponuda kupnje slaba. Zbog svega INA up.

a što ako se jeftine dionice budu dijelile prekosutra ?
za ovo drugo se slažem

Nema teorije nedajte jeftino pa ni cijena neće padati.Cijenu ruše panika i paničari.

New Report

Close