jos 1 – 2 godine drzim ovu dionicu….prodao sam mali dio zbog nadokupa ddjh….kao i mnogi ostali (ne mislim da su kupovali bas ddjh, bilo je drugih prilika)
Kada vlada proda ovih 7% dionica radnicima ona više nije većinski vlasnik i cijena goriva može ići gore, sa time ide gore inina dobit a time i vrijednost dionice.
Broj 4. na Sda, se iskrcao 20 000 kom ili 60 mil. kuna, da li je malo ili puno???
Kada vlada proda ovih 7% dionica radnicima ona više nije većinski vlasnik i cijena goriva može ići gore, sa time ide gore inina dobit a time i vrijednost dionice.
tako je…..to sam bio vec negdje procitao, neki strucnjak je govorio o tome….
ali onda u tom slucaju bolje kupi biciklu….ili stavi plin u auto [smiley2]
Broj 4. na Sda, se iskrcao 20 000 kom ili 60 mil. kuna, da li je malo ili puno???
taj račun se krajem svibnja nakrcavao. tko zna možda i molov igrač.
Sad me ova prica o tome da Kostunica trazi odstetu za udio srpskih tvrtki u ZABA-i podsjetila da je INA imala masu crpki u Srbiji. E sad, ako se prema Sporazumu o sukcesiji sve treba vratiti ili platiti odsteta, postavlja se pitanje sto INA i HR Vlada poduzimaju po tom pitanju? Or would that be asking too much, od njih ocekivati da nesto poduzimaju…
Ina top 10 – 08.06.2007.
Zna li netko odgovor zašto cijena INE tone?I kako to da već tri dana nitko ne piše ništa o tome na ovom forumu?Di su maheri Posejdon,Kucilo Oro, Mreich i drugi?Zašto šute?[smiley9]
Zna li netko odgovor zašto cijena INE tone?I kako to da već tri dana nitko ne piše ništa o tome na ovom forumu?Di su maheri Posejdon,Kucilo Oro, Mreich i drugi?Zašto šute?[smiley9]
Zato jer je država odlučila dati drugu priliku za zaradu onima koji su fulali prvi IPO. Mene (a mislim i ostale) ne brine previše što INA sada ide malo gore ili dolje jer smo kupovali po 1690. To pitanje višebrine one koji su u 10-11 mj 2006 govorili kako INA i nije nešto, pa su ipak ušli u nju kada su vidjeli u kojem smjeru se dionica kreće ali po cijeni od 2500-3000.
Ali razumijemo Vas jer bi se i mi na Vašem mjestu to pitali.