INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bilo je već sličnih situacija na Ini! Ljudi čitaju naše komentare, a znate i sami kolika je posjećenost ovoga foruma! S toga apeliram na Vas da ne pišete gluposti o nekakvih 2500 kn i manje, jer to većinom pišu oni kojima je žao što se nisu uključili u Ipo Ine, ili su svoje dionice netom poslije izlaska na burzu prodali, pa bi sad oni u shoping po nekakvom velikom sniženju. GRAĐANI CIJENA PADA JER VI PRODAJETE, nema drugih razloga. Požaliti će te već kroz par dana! OPREZ

Navedi mi sličnu situaciju,biti ćemo ti zahvalni kolega.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

evo i sutrasnjem poslovnom nesto pise o tome. ocito ce radnici imati tzv. LOCK UP period za prodaju.

malo vise o tome sto Lock Up znači na:
http://www.investopedia.com/terms/l/lockup.asp

nakon ovih vijesti, kladim se da ce vec sutra uslijediti rast Ine do 3.100

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

To je 700.000 dionica, a ukupno je na tržištu sada 1.500.000 zar ne? Pa to je skoro pola. Iako izgleda opasno, mislim da je ovo djelo, ova korekcija, naših mahera, roknimo s INOM pokažimo malo kako se dodatno može zaraditi lijepo. U Londonu cijena ni da mrdne i sad je zaista velika razlika. To mogu samo naši.
I

To je 700.000 dionica, a ukupno je na tržištu sada 1.500.000 zar ne? Pa to je skoro pola. Iako izgleda opasno, mislim da je ovo djelo, ova korekcija, naših mahera, roknimo s INOM pokažimo malo kako se dodatno može zaraditi lijepo. U Londonu cijena ni da mrdne i sad je zaista velika razlika. To mogu samo naši.
I

London nije radio danas kao niti Frankfurt. Vidjeti cemo sutra a do petka ce sve vise manje biti kristalno jasno.
http://yahoo.reuters.com/investing/marketindices.aspx

skype - ivek1234

danijel1: ” Bilo je već sličnih situacija na Ini! Ljudi čitaju naše komentare, a znate i sami kolika je posjećenost ovoga foruma! S toga apeliram na Vas da ne pišete gluposti o nekakvih 2500 kn i manje, jer to većinom pišu oni kojima je žao što se nisu uključili u Ipo Ine, ili su svoje dionice netom poslije izlaska na burzu prodali, pa bi sad oni u shoping po nekakvom velikom sniženju. GRAĐANI CIJENA PADA JER VI PRODAJETE, nema drugih razloga. Požaliti će te već kroz par dana! OPREZ ” Navedi mi sličnu situaciju,biti ćemo ti zahvalni kolega.

Pročitajte postove malo unazad par mjeseci…od razno raznih izjava o vrijednosti Ine do ekologa itd..neki su zaista drukali prema dolje

evo tko je rušio Inu

http://www.vecernji.hr/home/manager/812256/index.do

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

To što su objavili u večernjem je tajna, jer ti se ljudi nalaze na popisu ispod prvih deset, a to moraš kada saznaš čuvati kao tajnu.

Da sam na Mamićevom i Zubakovom mjesti tužio bi Večernji list, nije da branim njih, ali tajna je tajna.

mauricije:

… U Londonu cijena ni da mrdne i sad je zaista velika razlika. To mogu samo naši.

London nije radio danas kao niti Frankfurt.

ha ha ha … je, ja isto zaboravio da imaju jedan od onih njihovih bank hollidaya – proljetni. [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Adris je krajem 2004. u par mjeseci skočio sa 300 na 550 kn da bi zatim u petom mjesecu 2005. opet pao na 300kn,da bi tek 2006. krenuo sa 300 up do današnje vrijednosti.

točno kolega…a ne treba spominjati da je adris još uvijek najbolja dionica po pokazateljima…pa je svejedno izgubila skoro 50% svoje vrijednosti…meni nije svejedno i ne navijam za pad bilo koje dionice…ali to je život…

Mislim da bi ova vijest mogla stabilizirati cijenu dionice Ine, pa i vratiti je na viši nivo http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/art-2007,5,28,ina_dionice,76267.jl

Bilo je to i za očekivati! Nakon što su uvidjeli da je pola milijuna ljudi osjetilo na svojoj koži pad cijena Ininih dionica i cjelokupnog tržišta, pokušati će to čim prije zagladiti-zato ponavljam nitko od nas nije i taj rasplet događaja ozbiljno uzeo u obzir,i šteta je već počinjena-neki ljudi su prodali svoje dionice

Može li mi netko objasniti kako će uspjeti rapodjeliti prodaju dionice, da cijena ne padne.

700.000 dionica, neka ih podijele u 7 skupina, to je 100.000 komada odjednom na tržište. Kretenski u svakom slučaju.

davids: ” Adris je krajem 2004. u par mjeseci skočio sa 300 na 550 kn da bi zatim u petom mjesecu 2005. opet pao na 300kn,da bi tek 2006. krenuo sa 300 up do današnje vrijednosti. ” točno kolega…a ne treba spominjati da je adris još uvijek najbolja dionica po pokazateljima…pa je svejedno izgubila skoro 50% svoje vrijednosti…meni nije svejedno i ne navijam za pad bilo koje dionice…ali to je život…

Točno svi smo u istom košu,ja nekad pokušavam logično razmišljat , gdje je logika nestala…?

Glasnogovornik IGH na neodređeno

New Report

Close