Točno počela je kalkulacija ako cijena padne ta jedna dionica neće ništa značiti.
Dnevnik Ina , stampedo sutra, sve se naopako radi, Molovci svaka vam čast
kolega jurica nemam ni ja kristalnu kuglu, ali ono što mi je bitno je da stalno kupujem sa diskontom u odnosu na onu cijenu po kojoj sam prodao…[smiley1] evo ja i danas kupovao i sutra ću…ma sve do razine od 2500 kn…
A onda? na 2500 krenut ćeš u rasprodaju? [smiley2]
beholder: ” kolega jurica nemam ni ja kristalnu kuglu, ali ono što mi je bitno je da stalno kupujem sa diskontom u odnosu na onu cijenu po kojoj sam prodao…[smiley1] evo ja i danas kupovao i sutra ću…ma sve do razine od 2500 kn… ” A onda? na 2500 krenut ćeš u rasprodaju? [smiley2]
ne onda mi neće više biti svejedno…mnogi od vas su bili još premali da bi se sjećali razvoja situacije oko adrisa…ali proguglajte malo pa se informirajte….[smiley1][smiley1][smiley1]
Bilo je već sličnih situacija na Ini! Ljudi čitaju naše komentare, a znate i sami kolika je posjećenost ovoga foruma! S toga apeliram na Vas da ne pišete gluposti o nekakvih 2500 kn i manje, jer to većinom pišu oni kojima je žao što se nisu uključili u Ipo Ine, ili su svoje dionice netom poslije izlaska na burzu prodali, pa bi sad oni u shoping po nekakvom velikom sniženju. GRAĐANI CIJENA PADA JER VI PRODAJETE, nema drugih razloga. Požaliti će te već kroz par dana! OPREZ
Ako ništa drugo INOM se nije trgovalo danas na LSE.
Vecernji objavio članak “Dionica Ine u dva dana pala 500 kuna”, poslije ovoga nema sumnje da dionice ide jos dolje…
Bilo je već sličnih situacija na Ini! Ljudi čitaju naše komentare, a znate i sami kolika je posjećenost ovoga foruma! S toga apeliram na Vas da ne pišete gluposti o nekakvih 2500 kn i manje, jer to većinom pišu oni kojima je žao što se nisu uključili u Ipo Ine, ili su svoje dionice netom poslije izlaska na burzu prodali, pa bi sad oni u shoping po nekakvom velikom sniženju. GRAĐANI CIJENA PADA JER VI PRODAJETE, nema drugih razloga. Požaliti će te već kroz par dana! OPREZ
U potpunosti se slazem.
Imam 90-tak dionica ine i nisam zabrinut ni sekunde oko toga.
Adris je krajem 2004. u par mjeseci skočio sa 300 na 550 kn da bi zatim u petom mjesecu 2005.
opet pao na 300kn,da bi tek 2006. krenuo sa 300 up do današnje vrijednosti.
Mislim da bi ova vijest mogla stabilizirati cijenu dionice Ine, pa i vratiti je na viši nivo
http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/art-2007,5,28,ina_dionice,76267.jl