Nije još vrijeme, još malo pričekati, bit će i po 2800 kn.
Evo nama velke bežanije iz INE. Vrijeme je pametnima za dokup.
zašto bježe
bole: ” Evo nama velke bežanije iz INE. Vrijeme je pametnima za dokup. ” zašto bježe
Zbog dionica koje će kupiti radnici, za manje novaca do 2 puta manje nego što je sada cijena……..Za to se priprema cijena INE……POzdrav
koliko sam ja pročitao po vanjslim forumima i novinala na bliskom se istoku ne piše dobro, sad udara na irak
u 7 mj., prema nekim analitičariam , rat u libanonu nije slučajan , i to građanski, jer na taj način štite izrael , koji bi mogo bit pod paljbom ako sad udai po iranu, u tom slučaju nafte će letiti i preko 80 dolara.
po meni je ina na 2500 oko sredina 7 mj , i tada treba kupit .
doodd:
”
bole: ” Evo nama velke bežanije iz INE. Vrijeme je pametnima za dokup. ” zašto bježe
”
Zbog dionica koje će kupiti radnici, za manje novaca do 2 puta manje nego što je sada cijena……..Za to se priprema cijena INE……POzdrav
nisam baš siguran, kupci kupuju prosječno po 150 komada, a prodavatelji prodaju prosječno po 21 komad! Znakovito? 21⁓22
[smiley8]
Nije još vrijeme, još malo pričekati, bit će i po 2800 kn.
Uh, a ja prodo za 3230. Iz tvojih usta u božje uši, mislim, za dokup. Nakon toga brzo ćemo biti na 4000, pretpostavljam već na jesen. Admin, smijem li pretpostavljati i nadati se bez argumenata? [smiley11]
koliko sam ja pročitao po vanjslim forumima i novinala na bliskom se istoku ne piše dobro, sad udara na irak u 7 mj., prema nekim analitičariam , rat u libanonu nije slučajan , i to građanski, jer na taj način štite izrael , koji bi mogo bit pod paljbom ako sad udai po iranu, u tom slučaju nafte će letiti i preko 80 dolara. po meni je ina na 2500 oko sredina 7 mj , i tada treba kupit .
Ovo čine mađarima uslugu, doći će do velike kupnje, a ne do 2500 Kn……………….
doodd: ” bole: ” Evo nama velke bežanije iz INE. Vrijeme je pametnima za dokup. ” zašto bježe ” Zbog dionica koje će kupiti radnici, za manje novaca do 2 puta manje nego što je sada cijena……..Za to se priprema cijena INE……POzdrav
Bjeze zato sto je danas sastanak sa ulagacima u Becu (pogledajte zse).
A sta su im rekli.
Pa imamo manju dobit, manju prodaju, rafinerija u BiH je bolja, radnici ce dobiti jeftino pakete.
Sta bi vi napravili.
po meni je ina na 2500 oko sredina 7 mj , i tada treba kupit .
ti si stvarno optimist.al ajde…vidjet ćemo.tj. nećemo [smiley2]
Ovo čine mađarima uslugu, doći će do velike kupnje……………….
rade im veliku uslugu , šta je , je
ali indirektno nama , ako želiš dokupiti ,
no gore sam zaboravio navesti posljednje vjesti da američi brodovi uplovljavaju u perziski zaljev bez da je onavješten iran .
BigBoss:
”
doodd: ” bole: ” Evo nama velke bežanije iz INE. Vrijeme je pametnima za dokup. ” zašto bježe ” Zbog dionica koje će kupiti radnici, za manje novaca do 2 puta manje nego što je sada cijena……..Za to se priprema cijena INE……POzdrav
”
Bjeze zato sto je danas sastanak sa ulagacima u Becu (pogledajte zse).
A sta su im rekli.
Pa imamo manju dobit, manju prodaju, rafinerija u BiH je bolja, radnici ce dobiti jeftino pakete.
Sta bi vi napravili.
ali to se već odavno zna, milsim na ovo oko rafinerija , dobiti prodaje , a i radnicu su bili navedieni još kod ipo-a.