Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
… prodaju samo mali… ukupno dosad prošlo 15 paketa po 22 komada… al će ti požalit….[smiley1][smiley2]
Ja sam danas vidio i naloge na kupnji po 22 kom. Mali znaju samo trgovati sa po 22. Tko će to računat stalno. 22 je baš lijep broj.
Pa ono, nisam odusevljen pokazanime
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
Ali beholderu, ti si već percipirao kao loše i prodao, prema tome tebi je nebitno kako će to London percipirati.
Osim ako ne navijaš da London percipira izvješće kao loše što bi nekim optimistima pomoglo u njihovim nerealnim namjerama.
Btw daj nam javi unaprijed što očekuješ od izvješća da ga znamo “percipirati”
Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]
rezultati nisu na razini očekivanja…nema veze što ćemo mi, nego kako će to London percipirati…
šalaj i liži i nema brige….koga još zanimaju financ. pokazatelji…idemo gore…
do ljeta bi mogli i do 4.000 slavuja……..
beholder: ” rezultati nisu na razini očekivanja…nema veze što ćemo mi, nego kako će to London percipirati… ” šalaj i liži i nema brige….koga još zanimaju financ. pokazatelji…idemo gore… do ljeta bi mogli i do 4.000 slavuja……..
U pravu si više financijska nećemo ni gledati heh
Glasnogovornik IGH na neodređeno
Ali beholderu, ti si već percipirao kao loše i prodao, prema tome tebi je nebitno kako će to London percipirati. Osim ako ne navijaš da London percipira izvješće kao loše što bi nekim optimistima pomoglo u njihovim nerealnim namjerama. Btw daj nam javi unaprijed što očekuješ od izvješća da ga znamo “percipirati”
ja sam danas prodao kao što će mnogi prodavati…a od tebe ću kupovati na 3200 [smiley1]
Ja prodao svoje po 3405 prosjek, pa ću se pridružiti kolegi beholderu solidarno na 3199,99 heh
Glasnogovornik IGH na neodređeno
ja da se sada odlućim ponovno ući u INU već sam jako dobro zaradio…ali ću još malo pričekati [smiley2]
klasična prića…vijest se širi, a impakt danas popodne
nightrider: ” Ali beholderu, ti si već percipirao kao loše i prodao, prema tome tebi je nebitno kako će to London percipirati. Osim ako ne navijaš da London percipira izvješće kao loše što bi nekim optimistima pomoglo u njihovim nerealnim namjerama. Btw daj nam javi unaprijed što očekuješ od izvješća da ga znamo “percipirati” ” ja sam danas prodao kao što će mnogi prodavati…a od tebe ću kupovati na 3200 [smiley1]
možda ne budeš imao od kog kupit po 3200, od mene nećeš sigurno.[smiley1][smiley1][smiley1]