INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kada je HR u pitanju očito ne treba vjerovati podacima iz prospekta.
Extra cash će nam dobro doći [smiley2][smiley2]

a kolko vi to dionica imate ak se veselite dividendi od 13 kuna?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Zeko zna: ” Kada je HR u pitanju očito ne treba vjerovati podacima iz prospekta. Extra cash će nam dobro doći [smiley2][smiley2] ” a kolko vi to dionica imate ak se veselite dividendi od 13 kuna?

kolega puno…ali to nije najbitnije…najbitniji je odnos prema vjernim dioničarima [smiley2][smiley2]

super24:

Zeko zna: ” Kada je HR u pitanju očito ne treba vjerovati podacima iz prospekta. Extra cash će nam dobro doći [smiley2][smiley2] ” a kolko vi to dionica imate ak se veselite dividendi od 13 kuna?

kolega puno…ali to nije najbitnije…najbitniji je odnos prema vjernim dioničarima [smiley2][smiley2]

ma ne sumnjam ja u inu, ali mislim da ce se tu dulje cekati nego na drugim donicama.. da imam portfelj od milion i vise kuna vjerojatno bi i ja drzao tamo novce.. bolje od orocene stednje sigurno[smiley11]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ja 100 kom, ispada 1300 kn, pristojno, bitan je odnos što kaže kolega beholder.
Molim sve da pročitaju post i da napišu saznanja o rezultatima za 1Q ???
Hvala

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Jako loša odluka.

Ljudi ja sam misljenja da će ova dionica tek početi s pravim rastom kad izađe HT.Mnogi će se iskrcati i za koju godinu požaliti.

Kad je dobar vjetar i purani lete!

Jako loša odluka.

Dug umirovljenicima = izvan. dividenda INE + izvan. dividenda T-HT.

I meni se ne sviđa odluka.

Načuo sam da će radnici ( i bivši djelatnici ) moći odkupit povlaštene dionice TEK na jesen.Takvo odgađanje
nebi bila nikakva novost…medjutim moglo bi bitno izmjenit prilike nakon 04.06.pa me zanima može li mi netko potvrdit ,ili su to samo nagađanja?Hvala

POKRET OTPORA

… prodaju samo mali… ukupno dosad prošlo 15 paketa po 22 komada… al će ti požalit….[smiley1][smiley2]

Scio me nihil scire

Načuo sam da će radnici ( i bivši djelatnici ) moći odkupit povlaštene dionice TEK na jesen.Takvo odgađanje nebi bila nikakva novost…medjutim moglo bi bitno izmjenit prilike nakon 04.06.pa me zanima može li mi netko potvrdit ,ili su to samo nagađanja?Hvala

Ovo je nagovijestio Šuker, u utorak bi se trebalo sastati povjerenstvo-vjerovatno će se tada donijeti konačna odluka ili prijedlog o tome kada će radnici ostvariti svoje pravo na kupnju dionica i pod kojim uvjetima.

ja znam da cu je drzati dok ne ode na 6.000 pa koliko trajalo da trajalo

Admiral

http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/art-2007,5,14,montenegro_bonus,74289.jl

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

New Report

Close