ne bih htio da totalno iskacem iz tona ove rasprave, ko govno u puncu sto bi se reklo, ali ne mislite li da se malo previse zanosite?
to da mol pljacka inu i igra igrice je ocigledno, i zbog toga je cijena tu gdje je, no cinjenica je isto tako da fondovi imaju mnogo kesa, a dobrih dionica vise nema puno.. INA je 100% sigurna investicija za drzat novac kad se vec moras drzat statuta i ja se slazem da zavrsna nece biti ispod 5000, pa mozda i vise (sto kasnije to vise), al ja sam svoje prodao.. jednostavno, kad nemas milione i ne uzrokujes kolapse svojim transakcijama mislim da ima boljih prilika za zaradu trenutno u Hr.. sam djuro ili elka su po meni daleko bolje prilike.. pa i bzjk dok je ispod 1500kn je 100% prinosa do kraja godine
Zgodno je da se dionice INe ponaša prema zakonima tržišta, pa je prema pokazateljima danas bio dan za kupnju. Ići će to gore, a ko ne zna što bi s lovom, INA mu je sigurna luka. Ja sam prodao jedan paket, jerbo sam uljetio u dobitnije stvari, makar mi je sad malo žao… [smiley6]
http://www.poslovni.hr/41455.aspx
Bio za vikend i praznik rada u Biogradu. Točio eurodiesel u ljubimicu na Volvo pentu kod Inine crpke tik uz mol. Vidio da i ostali toče. Prosječna potrošnja je od 50-60 L/ h .U marini je sad u predsezoni cca 300 brodova. Ina na cijeloj obali ima monopol. Ta crpka na tom mjestu vrijedi barem 100 0000 kuna. Odmah sam odlučio podebljati portfelj za još 50 komada.
Eto gospodo toliko o gore usranome članku nekakvih rusa i mađara koji kod nas dolaze smacati noge…
Joj Sandy ( Edo ) nećeš valjda sad odmah hvaliti RNAF, hi,hi,hi[smiley2] Znaš i sam da ta čađara još nije počela proizvodnju. Počni je hvaliti kad počnu nekog vraga proizvoditi, ovako baš i nema efekta. Osim toga promašeno je hvaliti Rnaf na hrvatskom forumu.[smiley1]
O čem ti pričaš,što ti se priviđaju bijeli bizoni???[smiley7]
ne bih htio da totalno iskacem iz tona ove rasprave, ko govno u puncu sto bi se reklo, ali ne mislite li da se malo previse zanosite? to da mol pljacka inu i igra igrice je ocigledno, i zbog toga je cijena tu gdje je, no cinjenica je isto tako da fondovi imaju mnogo kesa, a dobrih dionica vise nema puno.. INA je 100% sigurna investicija za drzat novac kad se vec moras drzat statuta i ja se slazem da zavrsna nece biti ispod 5000, pa mozda i vise (sto kasnije to vise), al ja sam svoje prodao.. jednostavno, kad nemas milione i ne uzrokujes kolapse svojim transakcijama mislim da ima boljih prilika za zaradu trenutno u Hr.. sam djuro ili elka su po meni daleko bolje prilike.. pa i bzjk dok je ispod 1500kn je 100% prinosa do kraja godine
Di nađe Božjakovinu koja je već odradila rast od 1100% u zadnjih godinu dana,jesi ti normalan?>??
bila 100 kn u 3 mjesecu prošle godine a sad 1390 kn.
i da naraste na 2800 do kraja godine,što će brati u jesen zlato umjesto grozdja???
[smiley11][smiley2]
super24:
”
ne bih htio da totalno iskacem iz tona ove rasprave, ko govno u puncu sto bi se reklo, ali ne mislite li da se malo previse zanosite? to da mol pljacka inu i igra igrice je ocigledno, i zbog toga je cijena tu gdje je, no cinjenica je isto tako da fondovi imaju mnogo kesa, a dobrih dionica vise nema puno.. INA je 100% sigurna investicija za drzat novac kad se vec moras drzat statuta i ja se slazem da zavrsna nece biti ispod 5000, pa mozda i vise (sto kasnije to vise), al ja sam svoje prodao.. jednostavno, kad nemas milione i ne uzrokujes kolapse svojim transakcijama mislim da ima boljih prilika za zaradu trenutno u Hr.. sam djuro ili elka su po meni daleko bolje prilike.. pa i bzjk dok je ispod 1500kn je 100% prinosa do kraja godine
”
Di nađe Božjakovinu koja je već odradila rast od 1100% u zadnjih godinu dana,jesi ti normalan?>??
bila 100 kn u 3 mjesecu prošle godine a sad 1390 kn.
[smiley11]
bio je i djuro 40 prije 2 godine, a bit ce i 1000 krajem sljedece
bio je i djuro 40 prije 2 godine, a bit ce i 1000 krajem sljedece
[smiley2][smiley2][smiley2]
Ajde Hakela piši sa jednim nickom, ovako kolege misle da nas ima 1.155 na forumu a samo ti i ja pišemo, hi,hi,hi
KuciloOro:
”
Joj Sandy ( Edo ) nećeš valjda sad odmah hvaliti RNAF, hi,hi,hi[smiley2] Znaš i sam da ta čađara još nije počela proizvodnju. Počni je hvaliti kad počnu nekog vraga proizvoditi, ovako baš i nema efekta. Osim toga promašeno je hvaliti Rnaf na hrvatskom forumu.[smiley1]
”
O čem ti pričaš,što ti se priviđaju bijeli bizoni???[smiley7]
Ma kakvi bijeli bizoni, goveda ja vidim, goveda i to domaća iz uzgoja, hi,hi,hi[smiley1]
Ja samo znam da oni koji su poslušali Dragana i danas kupili INU da su na dobitku. Cijena će još gore kad uzmemo svoje cijevi iz B.Broda. Sutra INA ide dalje gore.
Kupujte i ne brinite. Dragan dobro zna što radi.
Nemrem vjerovat!!! dvujić nešto hvali! Sutra će nevrijeme ili nešto slično.
Točno najavila mirna oborine konačno ,naročito na jadranu.
Ina lagani up sutra do 3280.