Istina. Ali znam da su neki od njih često i loši prognozeri… Sjećam se kako je gospođa iz manager. hr prije jedno godinu i pol rekla za ATPL da će rapidno s 900 na 1300 i čudila se kako već nije, da bi to otišlo na 750 i hrpa ljudi izgubila velike novce. A ni za INA-u nisu mislili da će biti ovako, tako da se sadašnja presjednica jednog fonda čudom čudi i kaže da onaj tko plaća INU 3300 valjda samo za sebe zna zašto to čiini… itd. Kad INA kao ne vrijedi… ha-ha-ha…
Ali imaj respect prema njima. Imaju ponekad vecu snagu od nekih fondova.
Poštovanje se treba zaslužiti. Lako je iskoristiti moć ali upotrijebiti je u općem interesu je teško, zato mi nećeš zamjeriti ako kažem da poštujem rijetke novinare.
– nije moj običaj ali sam morala napisati komentar na članak.
– pa koji je to papak od novinara, što ne dođe tu na forum na otvoreni dvoboj, ***obrisano***
– stvar je tu jednostavna, kad veliki ulagač želi kupiti jeftino, članak u novine i to je to.
– ova navlačenja na forumu su dječija igra prema tim profesionalcima.
– ali velika šteta je učinjena, i tu sad ima slabe pomoći.
. e sad moj odgovor ***obrisano***, zašto je INA jeftina a nije skupa.
– te firme u Rusiji nisu na prodaji.
– INA se prodaje konstantno, Molu, investitorima, sada radnicima, a naše najveće bogatstvo naši penzići oni su uzrok svega, jer njima treba stalno love koju država nema, a kako će ju dobiti, pa prodavati će i dalje.
Kupci.
– ima ih i previše.
– baš me interesira bi li INA bila skupa Lukoilu ili Molu na ovim cijenama,
– sigurna sam da nije, jer kupnjom INE kupuju naše i regionalno tržište.
– cijena goriva i marže.
– e tu neće moći vlada (mislim na novog vlasnika) određivati cijene goriva.
– ali toj istoj vladi nitko neće braniti slobodan uvoz goriva, ali sumnjam kako će toga i vani dobiti jeftino.
– evo kad hoću mogu i ja biti dobra novinarka, još kad bi mi bolje išao i pravopis.
Pozdrav, i nadam se kako će***obrisano*** novinara prihvatiti moj izazov.
– za kraj kao na poslovnom, ocijenite ovaj članak ocijenama 1 – 5.
što je brza ova cenzura.
– pa nikoga nisam uvrijedila.
– nekada je težak put do istine.
– ali ja sam ipak gost na ovim stranicama i moram prihvatiti realnost takvu kakva je.
Pozdrav i više slobode, nama nezavisnim investitorima.
– nije moj običaj ali sam morala napisati komentar na članak. – pa koji je to papak od novinara, što ne dođe tu na forum na otvoreni dvoboj, ***obrisano*** – stvar je tu jednostavna, kad veliki ulagač želi kupiti jeftino, članak u novine i to je to. – ova navlačenja na forumu su dječija igra prema tim profesionalcima. – ali velika šteta je učinjena, i tu sad ima slabe pomoći. . e sad moj odgovor ***obrisano***, zašto je INA jeftina a nije skupa. – te firme u Rusiji nisu na prodaji. – INA se prodaje konstantno, Molu, investitorima, sada radnicima, a naše najveće bogatstvo naši penzići oni su uzrok svega, jer njima treba stalno love koju država nema, a kako će ju dobiti, pa prodavati će i dalje. Kupci. – ima ih i previše. – baš me interesira bi li INA bila skupa Lukoilu ili Molu na ovim cijenama, – sigurna sam da nije, jer kupnjom INE kupuju naše i regionalno tržište. – cijena goriva i marže. – e tu neće moći vlada (mislim na novog vlasnika) određivati cijene goriva. – ali toj istoj vladi nitko neće braniti slobodan uvoz goriva, ali sumnjam kako će toga i vani dobiti jeftino. – evo kad hoću mogu i ja biti dobra novinarka, još kad bi mi bolje išao i pravopis. Pozdrav, i nadam se kako će***obrisano*** novinara prihvatiti moj izazov. – za kraj kao na poslovnom, ocijenite ovaj članak ocijenama 1 – 5.
Bravo Ivana!!!
GOSPODIN JE ZABORAVIO REĆI DA SVIM RUSKIM NAFTNIM KOMPANIJAMA DIREKTNO UPRAVLJA PUTIN.
ONI KOJI SU HTJELI UĆI U IGRU OKO NAFTE U RUSIJI ZNA SE KAKO SU ZAVRŠILI.
TOLIKO O POZICIJI INE
Lijepo čiste po 3200 kao kad gladnom psu lutalici baciš kost.
Bljedolika potpuno si u pravu što se tiče novinarskog uradka. Očigledno bacanje rukavice u lice bljedolikom kauboju Antonyu Samodolu, koji je nedavno donio novi pravilnik.
Očigledno naručeni članak za nečije interese ( iako ne sporim da su pokazatelji istiniti ).
Mene osobno bi zanimala cijena ruskih naftnih kompanija da su na prodaju ( kao što je slučaj sa Inom ) recimo da se natječu za njih kinezi i ameri? Evo pa sad novinar može uzeti ovo kao povod za istraživanje
Howgh
lijepo bih molio ako netko može staviti kako se ina prodaje u londonu
evo LSE…..
zadnjih tijedan dana prošlo samo 500 komada. nikome se INA ne prodaje na ovim razinama…
Last 5 trades
Time/Date Price Volume Trade value Type
11:27:05 02-May-2007 600.00 100 60,000.00 Automatic Trade
11:25:48 02-May-2007 600.00 100 60,000.00 Automatic Trade
14:15:41 30-Apr-2007 605.00 100 60,500.00 Automatic Trade
15:07:32 27-Apr-2007 610.00 100 61,000.00 Automatic Trade
15:19:12 26-Apr-2007 605.00 100 60,500.00 Automatic Trade
[smiley1]
– nije moj običaj ali sam morala napisati komentar na članak. – pa koji je to papak od novinara, što ne dođe tu na forum na otvoreni dvoboj, ***obrisano*** – stvar je tu jednostavna, kad veliki ulagač želi kupiti jeftino, članak u novine i to je to. – ova navlačenja na forumu su dječija igra prema tim profesionalcima. – ali velika šteta je učinjena, i tu sad ima slabe pomoći. . e sad moj odgovor ***obrisano***, zašto je INA jeftina a nije skupa. – te firme u Rusiji nisu na prodaji. – INA se prodaje konstantno, Molu, investitorima, sada radnicima, a naše najveće bogatstvo naši penzići oni su uzrok svega, jer njima treba stalno love koju država nema, a kako će ju dobiti, pa prodavati će i dalje. Kupci. – ima ih i previše. – baš me interesira bi li INA bila skupa Lukoilu ili Molu na ovim cijenama, – sigurna sam da nije, jer kupnjom INE kupuju naše i regionalno tržište. – cijena goriva i marže. – e tu neće moći vlada (mislim na novog vlasnika) određivati cijene goriva. – ali toj istoj vladi nitko neće braniti slobodan uvoz goriva, ali sumnjam kako će toga i vani dobiti jeftino. – evo kad hoću mogu i ja biti dobra novinarka, još kad bi mi bolje išao i pravopis. Pozdrav, i nadam se kako će***obrisano*** novinara prihvatiti moj izazov. – za kraj kao na poslovnom, ocijenite ovaj članak ocijenama 1 – 5.
Dobila si 5cu. Nije to jedina dionica na kojoj se dere koža.
Bljedolika potpuno si u pravu što se tiče novinarskog uradka. Očigledno bacanje rukavice u lice bljedolikom kauboju Antonyu Samodolu, koji je nedavno donio novi pravilnik. Očigledno naručeni članak za nečije interese ( iako ne sporim da su pokazatelji istiniti ). Mene osobno bi zanimala cijena ruskih naftnih kompanija da su na prodaju ( kao što je slučaj sa Inom ) recimo da se natječu za njih kinezi i ameri? Evo pa sad novinar može uzeti ovo kao povod za istraživanje Howgh
Poslaćemo novinarčeka Putinu kad dođe u ZG uskoro pa nek ga direktno pita zašto
nisu te njegove kompanijice na burzi heh.[smiley2]
INA je dobra dionica. Cijena nafte pada a oni dižu cijene. Kupite INU tu nema greške. Još kad skinu svoje postrojenje iz Bos. Broda ode minimum na 4000 kuna. Naravno to neće pomoći RNAF-u ali ipak to su tuđe cijevi.
Evo da vas i Dragan jednom savjetuje za kupnju.
Joj Sandy ( Edo ) nećeš valjda sad odmah hvaliti RNAF, hi,hi,hi[smiley2] Znaš i sam da ta čađara još nije počela proizvodnju. Počni je hvaliti kad počnu nekog vraga proizvoditi, ovako baš i nema efekta. Osim toga promašeno je hvaliti Rnaf na hrvatskom forumu.[smiley1]