INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako pljuju dans u Poslovnom po INI….da je precijenjena u odnosu na druge naftne kompanije itd…pa kaj se tod ešava…ta kampanja protiv INE po medijima traje već neko vrijeme…!?[smiley2][smiley3]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Dionica INE ako je gledati prema pokazateljima to stoji u članku, ali će biti ista je stvar kao i kod Viadukta. Iz minusa u veliki plus, tj. iz male dobiti u puno veću. Samo je pitanje vremena.
Pogledajte MOL koliku je dobit imao za prošlu godinu, da se čovjek smrzne.
Netko tko ostvaruje 23.000.000.000 prihoda i koja je još uvijek u drž. većinskom vlasništvu definitvno pokazuje potecijal u skorije vrijeme.
Ne nasjedajte na loše prepiske, loših analitičara koji jedva čekaju da mogu kupiti jeftinije, a ti isti analitičari su ljude svim sredstvima željeli udaljiti od kupnje INA peko IPO, kao i sada kada vide da nitko ne prodaje ispod 3.200 bi htjeli da im netko proda. Ja neću, možda na 10.000 jednog dana i to možda.

POTPISUJEM VAŠE MIŠLJENJE KOLEGA….[smiley2][smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ma jasna strategija plaćenog novinara od budućeg kupca, samo malog čovjeka brzo prestraše i on proda bud zašto.
to se radi svakih 20 dana sa po par negativnih članaka od istih novinara kako bi se zadržala ili smanjila vrijednost dionice ali treba poslušati one i sačekati 4 godine pa će mo vidjeti kako će tada stanje biti cca 10T

dan je pametniji od noći

Ne nasjedajte na loše prepiske, loših analitičara koji jedva čekaju da mogu kupiti jeftinije, a ti isti analitičari su ljude svim sredstvima željeli udaljiti od kupnje INA peko IPO, kao i sada kada vide da nitko ne prodaje ispod 3.200 bi htjeli da im netko proda. Ja neću, možda na 10.000 jednog dana i to možda.

Lako je za nas koji odavno znamo za prozirne igrice i za to da novinari nemaju pojma enivej. Ali i oni znaju da će uvijek biti naivnih… na žalost…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Lako je za nas koji odavno znamo za prozirne igrice i za to da novinari nemaju pojma enivej. Ali i oni znaju da će uvijek biti naivnih… na žalost…

Jesi ti bas siguran da svi novinari nemaju pojma, ili su se isto drznuli, sram ih bilo, igrati svoje igrice?
Iz prve ruke cu ti reci da dosta njih ima sasvim pristojne prihode, a neki i portfelje.

No respect

Dionica INE ako je gledati prema pokazateljima to stoji u članku, ali će biti ista je stvar kao i kod Viadukta. Iz minusa u veliki plus, tj. iz male dobiti u puno veću. Samo je pitanje vremena. Pogledajte MOL koliku je dobit imao za prošlu godinu, da se čovjek smrzne. Netko tko ostvaruje 23.000.000.000 prihoda i koja je još uvijek u drž. većinskom vlasništvu definitvno pokazuje potecijal u skorije vrijeme. Ne nasjedajte na loše prepiske, loših analitičara koji jedva čekaju da mogu kupiti jeftinije, a ti isti analitičari su ljude svim sredstvima željeli udaljiti od kupnje INA peko IPO, kao i sada kada vide da nitko ne prodaje ispod 3.200 bi htjeli da im netko proda. Ja neću, možda na 10.000 jednog dana i to možda.

odican komentar, to i ja tvrdim isto cijelo vrijeme. Ja nikad necu zaboravit jednu recenicu analiticara koji je rekao da vrijednost Ininih dionica ce biti maksimalno 3300kn po dionici..stavrno glupan, vrijedit ce 7 do 10 puta vise za 5,6 godina..

tango: ” Lako je za nas koji odavno znamo za prozirne igrice i za to da novinari nemaju pojma enivej. Ali i oni znaju da će uvijek biti naivnih… na žalost… ” Jesi ti bas siguran da svi novinari nemaju pojma, ili su se isto drznuli, sram ih bilo, igrati svoje igrice? Iz prve ruke cu ti reci da dosta njih ima sasvim pristojne prihode, a neki i portfelje.
Ma znam, navode vodu na svoj mlin… ja im ne prodajem! [smiley1]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Jesi ti bas siguran da svi novinari nemaju pojma, ili su se isto drznuli, sram ih bilo, igrati svoje igrice?
Iz prve ruke cu ti reci da dosta njih ima sasvim pristojne prihode, a neki i portfelje.

Nitko nije rekao da novinari nemaju pojma, nego da manipuliraju ili ne navode sve što treba.
Po čemu znaš da recimo INA, restrukturiranjem za jedno dvije tri godine neće napraviti recimo 3 milijarde dobiti, pogledaj MOL.
Koliki će tada biti P/E.
Puno manji zasigurno.

Ina je u najboljoj poziciji u svojoj povijesti, odluka o modernizaciji rafinerija će imati jake
pozitivne pomake za njeno poslovanje.
Sve ostalo štima, taj novinar nije došao do moskve nego je bio u Budimpešti po upute.
Gospodo Molovci stvarno ste prozirni, stavljate šalunge, u Londonu više ne kupujete.
Kad bi Hanfa mogla dokazati tko je kupovao za vas i koliko .
Nećete Inu jeftino platit!

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Nitko nije rekao da novinari nemaju pojma

Je, Tango. [smiley11]

No respect

SLK:

tango: ” Lako je za nas koji odavno znamo za prozirne igrice i za to da novinari nemaju pojma enivej. Ali i oni znaju da će uvijek biti naivnih… na žalost… ” Jesi ti bas siguran da svi novinari nemaju pojma, ili su se isto drznuli, sram ih bilo, igrati svoje igrice? Iz prve ruke cu ti reci da dosta njih ima sasvim pristojne prihode, a neki i portfelje.

Ma znam, navode vodu na svoj mlin… ja im ne prodajem! [smiley1]

Ni nemoj. Ali imaj respect prema njima. Imaju ponekad vecu snagu od nekih fondova. [smiley6]

No respect

New Report

Close