U današnjem Poslovnom stoji da Mađare zanima samo dogovor s državom, ali i to da ih niko ne sprečava da kupuju na burzi….pa jel Vi kolege kao i ja čitate između redova ili samo slijepo vjerujete napisanom….reko sam da Mađari time što javno izlaze svakodnevno sa ti bajkama da ih zanima samo dogovor sa državom hoće ćim jeftinije proć i time za….t nas male…[smiley2]
Pa dajte cijenjene Kolege razmišljajte malo i o razlozima zašto se neke informacije plasiraju u javnost!!!
Ako netko ima razloga takve dezinformacije plasirat u javnost pa onda je to MOL…
Ak im nebu dala država( a to nebude jer su od države već dobili) onda im preostaje samo…BURZA![smiley1][smiley2]
davids:
”
Mol: U vezi s Inom zanima nas samo direktna pogodba sa hrvatskom vladom. Molim mišljenja cijenjenih kolega, hvala
”
što njih zanima je irelevantno…činjenica ostaje da i ako preuzmu dodatne dionice bilo kako, sljeduje im ponuda, po barem ovim cijenama….
nek si MOL malo proući kak je to išlo sa plivom
[stim da daju mogućnost i drugima da isto idu u preuzimanje, to bih volio vidjeti a tada bi se dobila prva vrijednost dionice i mali dioničari koji nisu prodali(ne prodajite kajat će te se)će se onda okoristiti.
U današnjem Poslovnom stoji da Mađare zanima samo dogovor s državom, ali i to da ih niko ne sprečava da kupuju na burzi….pa jel Vi kolege kao i ja čitate između redova ili samo slijepo vjerujete napisanom….reko sam da Mađari time što javno izlaze svakodnevno sa ti bajkama da ih zanima samo dogovor sa državom hoće ćim jeftinije proć i time za….t nas male…[smiley2]
potpisujem kolega
p.s. eto vidite da se bar oko nečega možemo složiti
pa istina je to što mađari žele napraviti samo je pitanje koliko su spremni platiti i u koliko je vremena potrebno da se transakcija realizira…
Sa nasom drzavom je se lagano dogovoriti. Cak se i INA dogovorila da drzava spusti marze za 25 lipa po litri jer je cijena goriva previsoka. Tu je sigurno neka muljaza, nemislim da bi se drzava tek tako odrekla 25 lipa po litri, razlog tomu je sigurno neka velika igra iza scene.
Što se toga tiče nije igra.. Odavno je najavljeno da će država ‘braniti’ cijenu goriva na 8 kn.
Pitanje je sto znaci “braniti”, sve do sada se vrsio pritisak na INU da cijena ne ide iznad 8kn. Moje misljenje je da “braniti” znaci vrsiti pritisak na INU da drzi cijene unutar nekog zadanog okvira, a ne da se drzava odrice svoga dijela da bi ispunila nesto sto je obecala. Ali ocito je da je kapitalizam stigao i u Hrvatsku i da ce drzava morati braniti gradane od sebe same..
Dali netko od uvazenih forumasa ima kakvih informacija vezano uz najavljenu mogucnost trgovine warrantima,
sto se najavljuje kao opcija koju ce dibiti zaposlenici INE. Dali ce se varanti moc kupovati na burzi ako do toga dodje ili ce torbarenje bit jedina mogucnost. Uostalom dali se na nasim burzama ikad trgovalo sa warantima?
ma vidi ti znalca:
http://www.poslovni.hr/41455.aspx
Da to nisu oni sto upravljaju AC Rusija i-fondom? Eh, sad mi je jasno kako sam protratio vrijeme i novac kod ovakvih stručnjaka. Istina, sitniš al sam ih dobro zapamtio.
Ma Grubić, Grubić … što mi je to poznato prezime.
[smiley7]