Ford:
”
Ima li itko informaciju kada će bivši zaposlenici imati pravo slobodno prodavati dionice koje će imat pravo kupiti ove godine?
”
Pa logično je da kad ih plate da mogu odmah raspolagati njima, zašto stalno isto pitanje.
Neki ponavljaju stalno isto pitanje da bi jeftino dokupljivali, hi,hi,hi[smiley1] kao da će radnici davati badava dionice Ine samo zato što su ih dobili jeftinije?
mauricije: ” Ford: ” Ima li itko informaciju kada će bivši zaposlenici imati pravo slobodno prodavati dionice koje će imat pravo kupiti ove godine? ” Pa logično je da kad ih plate da mogu odmah raspolagati njima, zašto stalno isto pitanje. ” Neki ponavljaju stalno isto pitanje da bi jeftino dokupljivali, hi,hi,hi[smiley1] kao da će radnici davati badava dionice Ine samo zato što su ih dobili jeftinije?
u samu srz… bulzai
15:42:48 12-Mar-2007 510.00$ 4,000kom. 2,040,000.00 $Ordinary Trade
Dali su oni naslijepo kupovali INU ????[smiley2]
Pozdrav, evo mojeg prvog posta pa da pitam za misljenje-komentar , s obzirom na jucerasnje trgovanje na LSE, kako to da danas jos niti jedna dionica INA-e nije prodana? Hvala
ajde momci,
šta je sa onom “liz-liz” metodom ?
slabo vam ide zadnjih dana….. ja vas čekam na 4.000 kn!
ajde momci, šta je sa onom “liz-liz” metodom ? slabo vam ide zadnjih dana….. ja vas čekam na 4.000 kn!
Lizni 2.870, ližimo, liznite.
šalaj,šalaj….
miješaj mort, motaj žicu………!!!!
(meni ina i tep zajedno čine preko 50% portfelja…..!)….. ” dajmo im da rastu ” !!!!!
Bože, kao da sam na forumu građevinara, a ne investitora. SVAŠTA!!! [smiley1]
– ne ćudi se nego se i ti uhvati dobrog reklamiranja na INI.
– pomozi našim penzićima koji su najveći investitori u INI, znaš kako oni nemaju pojma o kompjutorima.
– šalu na stranu, dobro je kako je dosta investitora naknadno ušlo u INU i vjeruje u tu investiciju.
– zašto cijena INE ne raste u Londonu ?
– pa, pale su malo sve naftne dionice zbog malog pada cijene barela nafte.
– znate li što se događa kad naglo raste cijena barela nafte ?
– pa ruše se cijene skoro svih dionica na tržištu, osim naravno naftnih koje onda jako puno rastu.
– pitanje koje i nije tako teško,
– kolika će biti cijena barela nafte za recimo dvije godine ?
– hoće li se nafte više ili manje trošiti ?
– ako znate odgovore na gornja pitanja, biti će Vam i jasna pretpostavljena cijena INE u budućnosti i bez staklene kugle.
Pozdrav !