Koliko je to u lipama, crni sine?? Ližimo 3.000 kn, ližimo 3.000, ližimo 3.000[smiley2]
To je nešto više od 2.950 kuna
mislim da se opet mora lizati 2.900 kuna, pali smo, liži, liznite, ližimo, betoniramo, 2900,00 par komada
Dečki držim Vam fige u lizanju ali morate malo odmorit i zalijat jer ćete dehidrirat od lizanja.
Koliko bi INA mogla biti kod ozbiljnog preuzimanja za par godina cca?
Dečki držim Vam fige u lizanju ali morate malo odmorit i zalijat jer ćete dehidrirat od lizanja. Koliko bi INA mogla biti kod ozbiljnog preuzimanja za par godina cca?
To ne može nitko znati
ali po meni od oka, oko, oku, 6XXX….
Koliko ih ima na 2900?
Imaš 60 komada.
Zna li netko da li je moguce od paketa iz IPO-a prodati npr. 2 dionice, a da se na ostalih 20 dobiju dvije “nagradne”? Negdje sam citao da kada se dionice prijave kod brokera, gubi se pravo na “nagradne” dionice, pa me zanima moze li se prijaviti samo dvije… Hvala…
Zna li netko da li je moguce od paketa iz IPO-a prodati npr. 2 dionice, a da se na ostalih 20 dobiju dvije “nagradne”? Negdje sam citao da kada se dionice prijave kod brokera, gubi se pravo na “nagradne” dionice, pa me zanima moze li se prijaviti samo dvije… Hvala…
Može, prodaj dvije i ostaje ti pravo na svakih deset po 1 besplatnu.
Imaš na stranicama http://www.sda.hr to objašnjeno.
zasto prodavati sad, kad znamo da vrijedi vise… kako je mauricije govorio s pocetka.. puno, puno vise.. mozda necu cekati cenera + kao i on, ali u jednom trenu izlazim…
zasto prodavati sad, kad znamo da vrijedi vise… kako je mauricije govorio s pocetka.. puno, puno vise.. mozda necu cekati cenera + kao i on, ali u jednom trenu izlazim…
9999,99 JE SASVIM DOVOLJNO…[smiley2]