INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dečki morate redovito piti tablete koje vam je doktor dao i NE miješati ih sa alkoholom !!! (ha,ha,ha – ja se znojim i na ovim razinama….)

Tablete trebaju, ali moj se post odnosio za razdoblje od 5-10 godina, sada bi to bilo pretjerano, iako bi ja to jako želio.

Liži 2.810.00

Daj Mauricije, budi ozbiljan, vidiš da je cijena 2.808,90 kn. Prema tome: liži 2.809,90, ližznimo 2.809,90 [smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Upravo smo liznuli 2.810, ajmo sada liži 2.819,90 kuna, liži liži.

Daj brže šalung za 2.819,90, ajde Mauricije daj beton, brže, brže[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

liži liznimo upravo 2.819,90 ajmo liži dalje još ima

Navali narode investitorski, još samo 26 komada na 2.819,90, slijedeća prodaja je na 2.820,00 ali samo jedan komad.

Liznimo 2.850,00[smiley2]

Navali narode investitorski, još samo 26 komada na 2.819,90, slijedeća prodaja je na 2.820,00 ali samo jedan komad. Liznimo 2.850,00[smiley2]

Pa dobro jel neko sluša ovo lizanje ili se trudimo bezveze. Bolje bi bilo da oni iz Londonu počnu čitati naše postove. [smiley1]

lizni 2.819,90 lizni tih 26 komada

Mauricije, daj kad budeš imao vremena prevedi ova naše vrijedne tekstove o lizanju na engleski pa ih pošalji na LSE mailom, hi,hi,hi znaš kakvih tamo ima imućnih perverznjaka [smiley1]

Ajmo još 13 komada, ližite, ližite 2.819,90 kuna

Mauricije, daj kad budeš imao vremena prevedi ova naše vrijedne tekstove o lizanju na engleski pa ih pošalji na LSE mailom, hi,hi,hi znaš kakvih tamo ima imućnih perverznjaka [smiley1]

ja znam samo po vuku;
dir srz,
pliz lik det 13 pisiz ina-s stoks
tenk ju.
fejtfuli jors
…. …….

13 left to lick[smiley1] at 2.819,90

Dajte pregled KUPNJE :
What is status on ZSE ask /bid[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close