INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja bih rekao da ti i ne znaš što znači riječ balon, dobro, ti ne znaš ni napisati riječ cijena korektno, pa ni riječ svatili, a najmanje što znači riječ kapitalizirati jer to si prepisao od mene [smiley1]

Čemu odma vrjeđanje i podcjenjvanje kad neko izrazi svoje mišljenje? Kad te več smeta i moja gramatika, evo sad idem u knjižaru i kupim pravopis pa da vidiš kako se piše ![smiley1]

Ignore: KressoM, delux

Koliko je Ina na LSE?

PS: Svatko tko nasjedne i proda Inu po ovim cijenama će se tući po glavi za par dana, i to jako, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

INA trenutno -3,19 %. Imam je i žao mi je što pada, ali drago mi je što se forum odmah očisti od novopečenih forumaša kojima je prvi ili drugi post tipa : ide to na 3000 , 4000 itd.

??? kolega, razumijem da vas novopočeni forumaši iritiraju zbog toga šta govore o stvarima o kojima znaju malo ili ništa.
Ali gornji primjer nije baš najbolji – INA je već bila na 3000 a bit će i na 4000.
Ovaj današnji udar koji su fondovi napravili u Zagrebu će samo ubrzati neke stvari.

Najmanje se sekiram za INU
Evo nje krajem dana opet na 3000[smiley1]

Čemu odma vrjeđanje i podcjenjvanje kad neko izrazi svoje mišljenje? Kad te več smeta i moja gramatika, evo sad idem u knjižaru i kupim pravopis pa da vidiš kako se piše ![smiley1]

Daj, onaj veritas s onog drugog foruma bi bolje složio rečenicu iako je čovjek potpuno nepismen baš kao i ti. Za komuniciranje na forumu traži se barem završena osnovna škola i razlikovanje ije i je te č i ć, što je elementarno, nažalost, ni za to nisi imao vremena, a pokušavaš ulagati.
Ja iznosim linjenice a ne vrijeđam te ti skrećem pozornost da upišeš neku školu za gramatiku jer ovo je sramota kako pišeš.

darko09:

INA trenutno -3,19 %. Imam je i žao mi je što pada, ali drago mi je što se forum odmah očisti od novopečenih forumaša kojima je prvi ili drugi post tipa : ide to na 3000 , 4000 itd.

??? kolega, razumijem da vas novopočeni forumaši iritiraju zbog toga šta govore o stvarima o kojima znaju malo ili ništa.
Ali gornji primjer nije baš najbolji – INA je već bila na 3000 a bit će i na 4000.
Ovaj današnji udar koji su fondovi napravili u Zagrebu će samo ubrzati neke stvari.

Ne tvrdim da će još padati ili rasti. Samo sam ukazao na činjenicu da određen broj forumaša nestane čim Ina ode i malo u minus.

A ja tvrdim da tvoj post ne pripada ovoj temi već temi Komentari trgovanja. Žalosno je da iskusan forumaš ne zna gdje se pišu takvi komentari,kaj ne, hi,hi,hi [smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Darko09, nije INA neka mala tvrtkica gdje će pojedinci svojim vikanjem dizati ili spuštati cijenu, velike su tu igre u pitanju, tako da ti priča ne stoji. [smiley2]

Ja bih prije rekao da je ovo namjerno ruseno da bi se netko masno ukrcao po nizim cijenama sto se vidi po naglom skoku prometa na preko 15 mil. kn

Daj, onaj veritas s onog drugog foruma bi bolje složio rečenicu iako je čovjek potpuno nepismen baš kao i ti. Za komuniciranje na forumu traži se barem završena osnovna škola i razlikovanje ije i je te č i ć, što je elementarno, nažalost, ni za to nisi imao vremena, a pokušavaš ulagati. Ja iznosim linjenice a ne vrijeđam te ti skrećem pozornost da upišeš neku školu za gramatiku jer ovo je sramota kako pišeš.

Mene proglašavaš nepismenim, bez završene osnovne škole i kažeš da ne mogu ulagati na burzi bez tvog gramatičkog blagoslova,hehe ? Neće biti baš tako, stvari nikad nisu onakve kakvima se čine, to bi svaki dobar investitor trebao znati, kad već pretendiraš to biti! Vidiš, gramatički priručnik čuda radi. [smiley1]

Ignore: KressoM, delux

Samo ću ponoviti jednu glupu rečenicu:

sve što raste pada, i sve što pada raste. [smiley1]

Mene proglašavaš nepismenim, bez završene osnovne škole i kažeš da ne mogu ulagati na burzi bez tvog gramatičkog blagoslova,hehe ? Neće biti baš tako, stvari nikad nisu onakve kakvima se čine, to bi svaki dobar investitor trebao znati, kad već pretendiraš to biti! Vidiš, gramatički priručnik čuda radi. [smiley1]

Tako lijepo piši, ako može većina na forumu, zašto i ti ne bi mogao, to je dio kulture pisanja, pogledaj Kucila kako lijepo piše, skoro nikad ne griješi. [smiley1]

New Report

Close