Zašto INA u Londonu zaostaje za Zagrebom?
Bid Offer Volume High Low Last Close
480.00 487.00 1,050 487.00 487.00 483.50 on 09-Feb-2007
Zašto INA u Londonu zaostaje za Zagrebom? Bid Offer Volume High Low Last Close 480.00 487.00 1,050 487.00 487.00 483.50 on 09-Feb-2007
zato što su Englezi tradicionalno zaostali. ali nema veze stići će oni nas i prestići.[smiley2]
Dobro večer, imam nekoliko paketića INE, zanima me kolika bi cijena INE mogla biti pri preuzimaju od strane MOL-a?
Hvala na odgovorima dobrih ljudi.
INA i MOL dobivaju Energopetrol bez naftnih terminala
(objavljeno 10.2.07 09:35)
Predsjednik uprave INA-e Tomislav Dragičević i predsjednik Vlade Federacije Bosne i Hercegovine Ahmet Hadžipašić potpisali su u petak u Sarajevu protokol o ispunjavanju uvjeta iz ugovora o dokapitalizaciji naftne tvrtke “Energopetrol” zaključenog u rujnu 2006. godine.
Ovim protokolom konzorcij INA-MOL, koji je kupio većinski vlasnički udio u “Energopetrolu”, dao je formalni pristanak za isknjižavanje naftnih terminala iz popisa imovine te tvrtke, priopćeno je iz sjedišta federalne vlade.
Isknjižavanje treba uslijediti odmah nakon što INA i MOL na račun federalne vlade uplate 30,7 milijuna eura namijenjenih za dokapitalizaciju “Energopetrola”, te dodatnih 5,2 milijuna eura na ime prava za dokapitalizaciju i time preuzmu benzinske crpke i poslovnu zgradu u Sarajevu.
Dragičević je ovom prigodom ocijenio kako je potpisivanjem protokola priveden kraju projekt koji je izazvao brojne dvojbe.
“Odlučili su čisto ekonomski interesi i vjerujemo kako ćemo imati kvalitetno tržište u susjedstvu”, kazao je predsjednik INA-ine uprave.
Izvor: Business.hr Vaš link
Dobro večer, imam nekoliko paketića INE, zanima me kolika bi cijena INE mogla biti pri preuzimaju od strane MOL-a? Hvala na odgovorima dobrih ljudi.
Najmamje 30% više od burzovne cijene koja će biti u trenutku eventualno iskazane takve namjere.
nemrem vjerovat. tam na centru navlačenja tip veli da ina vrijedi 80 mrld kuna. svašta
NR
U svijetu se naftne kompanije trže:
Bv barem x 3
Godišnji prihod po dionici x6 ( i preporuka kupiti!)
minimalna cijena barela – da proizvodnja bude isplativa ( na Sibiru ) 13-15 $ !!!!
veselite se![smiley2]
U svijetu se naftne kompanije trže: Bv barem x 3 Godišnji prihod po dionici x6 ( i preporuka kupiti!) minimalna cijena barela – da proizvodnja bude isplativa ( na Sibiru ) 13-15 $ !!!! veselite se![smiley2]
Super,koja je vaša prognoza dionice INE do kraja godine ,a na temelju gore navedenih argumenata?
U svijetu se naftne kompanije trže:
Bv barem x 3
Godišnji prihod po dionici x6 ( i preporuka kupiti!)
minimalna cijena barela – da proizvodnja bude isplativa ( na Sibiru ) 13-15 $ !!!!
veselite se![smiley2]
Da li mozes poslat izracun/tablicu na temelju koje si dosao do tog zakljucka.