Ajde, trudi se čovjek, čak je i na onom drugom forumu nešto pokušao.
Ako je riječ o meni nisam na onom drugom forumu i jedini nick mi je ovaj.
ivanr:
”
Pa to se vidi iz aviona.
Već 3 dana brije o eko udrugama koje čak i da uspiju nešto napraviti mogu imati mizeran utjecaj na poslovanje Ine.
Apeliram na forumaše da mu prodaju jeftino Inu i kupe od njega skupo Končar pa da ga se riješimo.
”
Baš si naivan. Ja sa svojim pisanjem ne mogu srušiti INU niti dignuti Končar.
Čemu farba onda već 3 dana?
Ovaj članak u Poslovnom nije bezazlen po cijenu za razliku od onih članaka o eko udrugama.
Jasno je da je to kampanja u svrhu rušenja cijene. Fondovi bi dokupili.
Isto tako Poslovni fura kampanju za dizanje cijene Končara. Fondovi bi prodali.
A ti ćeš samo nagovoriti par početnika da naprave krivi potez i zato sam reagirao.
Tako je Ivane, dosta je bilo, treba stati na kraj dvosmislenom izražavanju na forumu. Treba uočiti investitora od običnog lažnjaka.
Nikoga ja na ništo ne nagovaram , naprotiv ja sam za objektivno izvještavanje. Ako postoji vijest treba je objaviti. Tebi se to ne dopada i sada me napadaš. Objavim lošu vijest za INU navlačim na prodaju , objavim dobru vijest za Končar navlačim na kupnju. Kako da pišem da bi ti bio zadovoljan ?
Tako je Ivane, dosta je bilo, treba stati na kraj dvosmislenom izražavanju na forumu. Treba uočiti investitora od običnog lažnjaka.
Mauricije stvarno si pretjerao . Prekidam komunikaciju s tobom, ali ne možeš ti ili tvoj prijatelj ivanr spriječiti da neobjektivno pišem.
Nikoga ja na ništo ne nagovaram , naprotiv ja sam za objektivno izvještavanje. Ako postoji vijest treba je objaviti. Tebi se to ne dopada i sada me napadaš. Objavim lošu vijest za INU navlačim na prodaju , objavim dobru vijest za Končar navlačim na kupnju. Kako da pišem da bi ti bio zadovoljan ?
Piši umjereno pa nećeš provocirati reakcije. Čitam tvoje pljuvanje po Ini već 3 dana pa si mi digao tlak.
Ti objektivno izvještavaš o navlakačkim člancima.
Ma, samo ti daj vijesti darko, nitko tebi ne zamjera, ali se moramo neslagati, to je jasno, jer kada bi se slagali onda ne bi imali o čemu raspravljati, a upravo je bit u neslaganju da se razvija rasprava, zar ne?
Pitaj Kucila. On zna.
Last 5 trades
Time/Date Price Volume Trade value Type
09:34:40 26-Jan-2007 459.75 66 30,343.50 Automatic Trade
09:34:40 26-Jan-2007 459.75 300 137,925.00 Automatic Trade
09:11:57 26-Jan-2007 463.00 300 138,900.00 Automatic Trade
09:09:57 26-Jan-2007 463.00 300 138,900.00 Automatic Trade
16:56:38 25-Jan-2007 454.00 350 158,900.00 Ordinary Trade
darko09:
”
”
Piši umjereno pa nećeš provocirati reakcije. Čitam tvoje pljuvanje po Ini već 3 dana pa si mi digao tlak.
Ti objektivno izvještavaš o navlakačkim člancima.
Pa nisam ja osnovao eko udrugu, ako ne pišemo o akcijama koje se poduzimaju ne znači da one ne postoje.Ne vrijedi okretati glavu od onog što se događa.