INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde, trudi se čovjek, čak je i na onom drugom forumu nešto pokušao.

Ako je riječ o meni nisam na onom drugom forumu i jedini nick mi je ovaj.

Reci ti nama darko09 u kojoj si ti udruzi?

ivanr:

Pa to se vidi iz aviona.
Već 3 dana brije o eko udrugama koje čak i da uspiju nešto napraviti mogu imati mizeran utjecaj na poslovanje Ine.
Apeliram na forumaše da mu prodaju jeftino Inu i kupe od njega skupo Končar pa da ga se riješimo.

Baš si naivan. Ja sa svojim pisanjem ne mogu srušiti INU niti dignuti Končar.

Čemu farba onda već 3 dana?
Ovaj članak u Poslovnom nije bezazlen po cijenu za razliku od onih članaka o eko udrugama.
Jasno je da je to kampanja u svrhu rušenja cijene. Fondovi bi dokupili.

Isto tako Poslovni fura kampanju za dizanje cijene Končara. Fondovi bi prodali.

A ti ćeš samo nagovoriti par početnika da naprave krivi potez i zato sam reagirao.

Tako je Ivane, dosta je bilo, treba stati na kraj dvosmislenom izražavanju na forumu. Treba uočiti investitora od običnog lažnjaka.

Nikoga ja na ništo ne nagovaram , naprotiv ja sam za objektivno izvještavanje. Ako postoji vijest treba je objaviti. Tebi se to ne dopada i sada me napadaš. Objavim lošu vijest za INU navlačim na prodaju , objavim dobru vijest za Končar navlačim na kupnju. Kako da pišem da bi ti bio zadovoljan ?

Opa, jel to netko ostao bez brane na 2600?[smiley2][smiley1]

Tako je Ivane, dosta je bilo, treba stati na kraj dvosmislenom izražavanju na forumu. Treba uočiti investitora od običnog lažnjaka.

Mauricije stvarno si pretjerao . Prekidam komunikaciju s tobom, ali ne možeš ti ili tvoj prijatelj ivanr spriječiti da neobjektivno pišem.

Nikoga ja na ništo ne nagovaram , naprotiv ja sam za objektivno izvještavanje. Ako postoji vijest treba je objaviti. Tebi se to ne dopada i sada me napadaš. Objavim lošu vijest za INU navlačim na prodaju , objavim dobru vijest za Končar navlačim na kupnju. Kako da pišem da bi ti bio zadovoljan ?

Piši umjereno pa nećeš provocirati reakcije. Čitam tvoje pljuvanje po Ini već 3 dana pa si mi digao tlak.
Ti objektivno izvještavaš o navlakačkim člancima.

Ma, samo ti daj vijesti darko, nitko tebi ne zamjera, ali se moramo neslagati, to je jasno, jer kada bi se slagali onda ne bi imali o čemu raspravljati, a upravo je bit u neslaganju da se razvija rasprava, zar ne?

Pitaj Kucila. On zna.

Last 5 trades

Time/Date Price Volume Trade value Type
09:34:40 26-Jan-2007 459.75 66 30,343.50 Automatic Trade
09:34:40 26-Jan-2007 459.75 300 137,925.00 Automatic Trade
09:11:57 26-Jan-2007 463.00 300 138,900.00 Automatic Trade
09:09:57 26-Jan-2007 463.00 300 138,900.00 Automatic Trade
16:56:38 25-Jan-2007 454.00 350 158,900.00 Ordinary Trade

darko09:

Piši umjereno pa nećeš provocirati reakcije. Čitam tvoje pljuvanje po Ini već 3 dana pa si mi digao tlak.
Ti objektivno izvještavaš o navlakačkim člancima.

Pa nisam ja osnovao eko udrugu, ako ne pišemo o akcijama koje se poduzimaju ne znači da one ne postoje.Ne vrijedi okretati glavu od onog što se događa.

Dobro, ja sam rekao svoje. Eko udruge ne mogu ni u najcrnjem scenariju značajno utjecati na poslovanje Ine.
Ovo sa plinom bi moglo donekle utjecati ali to je plasirano radi dokupa. Čisto sumnjam da će to biti kao što piše u članku.
Ako se neki početnik za***e nakon ovih postova ko mu je kriv.

New Report

Close