evo cijene ispod 3000 kn, a jučer su neki poput “bearg” navlačili druge forumaše da kupuju INU po 3500-3600 kn, strašno!
@belupo
nije on kriv, nego Plenković, sreća pa nisu neki veliki novci u igri, ova tri dana oko 1,5mil, neki će preskočiti ovaj doček, možda tek 2018 budu čekali sa zaradom od Ine
a jutros me junaci nisu poslušali, a što ću im ja sada, i ima Bear i pravo, sad malo gore sad malo dolje tko je spretan i zna a ima dovoljno keša njemu i to paše.
Onda, jeli ovo dno, krećete li po svoj burek, javite da se mogu priključit.
Jučer smo ja i samo još jedan sretnik prodali na 3599-3600. Ja samo 5 komada, ali bilo je brzo i unosno.
rijetko kada se procita kako je netko na ovom forumu popusio, a citajuci vase postove pomislio sam kako, ako Vam se javi netko iz kategorije povremenih pusaca, mozda smire strasti.
Pa evo;
Probudim se 28. 12. pun nekakvog elana i pomislim kako bi danas, dok su jos svi mamurni, mogao biti dobar dan za trgovinu i primjetim na INA-i nekakvo mreskanje cijene i pomislim kako bi bilo dobro kupiti na 3245 i prodati na 3400.
Sjedim tako i gledam i gledam kako cijena polako raste i gubim zivce jer nisam poslusao sesto culo (koje me toliko puta prevarilo) i dodje Vam ona tako do 3600 i sav zivcan pomislim kakav sam magarac.
Naravno tu nije kraj. Gledam ju onda kako panicno pada i zakljucim da ce udariti oko 3200 i ponovno se za kratko odbiti do 3400, a poslije toga me nije bilo briga na koju ce stranu…i tako mudro uhvatim noz na 3250.
Sigurno Vas je ova tuzna vecini nepoznata prica deprimirala. Ne sekirajte se, nahvatao sam se nozeva i nozeva, vise ni ne osjetim kad se porezem.
Tjesi me misao da sam bar malo usrecio prodavaca na 3250 i zelim mu sve najbolje, ali neka se ne nada da cu odustati. Cekam nekog naivca da mu ih uvalim na oko 2850 hahahaha.
Zelim Vam sretnu novu godinu!
Što ćemo kada se MOL oglasi da ima boljeg kupca, biti će ovdje licitacije.
Plus MOL će kao i prije dvije godine napumpati tržišnu kapitalizaciju.
Samo treba postaviti pitanje vrijedi li INA više od MOL-a.
Ako da onda je ova tržišna cijena odlična.
ovan balon se ekspresno ispuhao….sad će naivci lizati rane i zbrajati minuse, a navlakači će lijepo s njihovom lovom na doček nove godine pa na zimovanje….drugi puta ne nasjedajte na forumske navlakače pa vam neće opet izvući pare i gurnuti vas u debele minuse
ovan balon se ekspresno ispuhao….sad će naivci lizati rane i zbrajati minuse, a navlakači će lijepo s njihovom lovom na doček nove godine pa na zimovanje….drugi puta ne nasjedajte na forumske navlakače pa vam neće opet izvući pare i gurnuti vas u debele minuse
vi ste kolega glavni krivac za ovaj pad, jer ste s nekoliko postova, napravili takve rupe na balonu, da je dobro da se i na ovoj visini održao
Ha-ha, a što mislite da je MOL socijalna ustanova, pa će vama prodati po vašim željama.
Zamisli priče, ja sam odlučio kupiti tvoje auto, i dat ću ti koliko ja želim. Hrvatska ovo neće kupiti, Mađari će prodat kome ih je volja i sa dobrim interesom.
Što ćemo kada se MOL oglasi da ima boljeg kupca, biti će ovdje licitacije.
Plus MOL će kao i prije dvije godine napumpati tržišnu kapitalizaciju.
A tko će to kupovati dionice opterećene sudskim sporom?
Isti slučaj kao nekretnina s hipotekom!