INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da su ovdje neki izgubili kompas (i kalkulator?)

Broj dionica MOL-a Cijena Ukupno
4.908.207 3.000,00 kn 14.724.621.000 kn
4.908.207 3.200,00 kn 15.706.262.400 kn
4.908.207 3.400,00 kn 16.687.903.800 kn
4.908.207 3.600,00 kn 17.669.545.200 kn
4.908.207 3.800,00 kn 18.651.186.600 kn
4.908.207 4.000,00 kn 19.632.828.000 kn

Sa 2.900, koliko je bilo kada je počela priča, na 3.600 je vrijednost transakcije podignuta za skoro 500 milijuna eura. Ovo je toliko suludo da se čak i HANFA objavila sa priopćenjem kakvo inače ne viđamo

Vaš link …

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

ja svoje prodao davno, ne mislim ulaziti ali isto tako treba se napisati stvarno stanje, a ne da iznosimoi svoje dnevno raspoloženje za kupnju ili prodaju. Ja ću ući ako cijena bude kao osmog marta 2016. godine.

dan je pametniji od noći!

Ma ja sam ti spusio strasne pare ovdi… Evo bas sam mislio otic i banku dignit kredit pa da i to popusim..
Drago mi je da si vidovit i da znas moj racun dobiti i gubitka…
Ja kad bi znao koliko je netko dobio a koliko izgubio.. Kao sto znas ti… Pa bio bih najbogatiji covjek na svjetu..
Samo mi nije jasno zasto ti to nisi kad vec imas tu moc da znas koliko je tko dobio a koliko izgubio..
Imas strasan talent… Iskoristi to..

A BALVANA!!! :) :) :)

Nije bolest sve što boli.

Bariša, ne daj dolje, izgibosmo, samo da se loše vijesti ne pojave u Dnevniku

@ BearG
Neki dan sam pisao o ”kojekakvim” člancima Poslovnog i Jutarnjega kako obmanjuju ljude sa tim takozvanim porastom od 10% naspram 14 dionic. Vidim da sada te iste novine ne pišu ništa o takvome padu! Isto tako sam pisao kako se prenapuhuje i da ne vrijedi to te pare, pa ste mi odgovorili nekaj tipa ”zavist onih koji gledaju sa strane”. Slobodnom procjenom, rekao bih da ste pisali hvalospjeve da će to gore još ići. Pretpostavljam da vas je netko pobrao, ali ne još sve. Ipak, ulaz je mogao biti solidan na 2700 unatrag godinu dana. To je samo pretpostavka. To je biznis, nema tu ljutnje. Pišete li vi to kako vam koji dan paše prodaja/kupnja ili se stvarno razumijete u dionicu 🙂 ?

E ti si baš maštovit…da se oće može se to izvest bez ovog tvog mudrovanja…na burzi je sve dopušteno…skoro sve

a, ne, neee…bez moga mudrovanja se ništa ne može izvesti, ali ne brini se, ako to još nisi shvatio, shvatiti ćeš ubrzo, kada klekneš za još 15ak%

kako je ono bilo…
BVPS 1.083,90 kn

a ti si ulazio po koliko ono …3300, 3500 ili čak po 3600…ide to tebi, ide ide

; ))
[/quote]nema taj spamer nista..ni novaca ni dionica

BVPS 1.083,90 kn + premija dodjemo na ipo cijenu 2006 1690 kn ,,

a ovdje ce se se pokusati iskrcati skrbnicki (bilo bi dobro saznati tko se krije tu)

http://www.24sata.hr/news/operacija-ina-zapocela-je-majka-svih-bitaka-za-inu-505244

od lairanih FI do kurupcije od domoljuba

pa dokle više na istu foru drugi likovi a pljačka ista

Čekajte samo kad vidite koje su sve sile iza ove političke objave, bit će vam trka, nije Plenković izletio bez čvrstih priprema, on je jednostavno preozbiljan igrač. A MOL ovo pustiti bez premije neće, budite sigurni u to.

Zanima me samo gdje se misle zaduziti i tko ce nam dati kredit za otkup ine ? Vise sigurno necu tociti na ininim beznizskim , prvo prodaju za male pare i kad je firma losa onda je misle otkupit za vecu lovu , Mozda ce se ovdje dobro zaradit al cisto sumnjam da cu ulazit ovdje ,,,

Odoše ina dole…dobro je to…pa iza nove godine opet malo gore…pa opet malo dole…i tako u krug

A BALVANA!!! :) :) :)

auuuuu Bariša, nafrizira ti ljude prije vremena, toliko postojane frizure držati će im do dočeka

New Report

Close