INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@bear
sad razumijem odakle tvoja opčinjenost tirolskom…pa svojim trejdovima za druge ni ne zaradiš…
daj nam reci po koliko si to kupovao INA-u….u 5-6 navrata…i po koliko si prodavao…i kada…i koliko komada…i za koliko deka tirolske si zaradio?
umrtvio ti promet na brodarima pa si tu pamet došao prodavat?
nego…AGMM nisi imao u portfelju?

ovdje je navlakuša gotova, “rast” je sada 0,08%, tj. mnogi današnji naivni kupci u minusu su od -7-10%…
drugi put pamet u glavu i ne nasjedajte na forumske drukere/trolove koji vam pričaju priče i pri tome uvaljuju svoje dionice

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

@bear

sad razumijem odakle tvoja opčinjenost tirolskom…pa svojim trejdovima za druge ni ne zaradiš…
daj nam reci po koliko si to kupovao INA-u….u 5-6 navrata…i po koliko si prodavao…i kada…i koliko komada…i za koliko deka tirolske si zaradio?
umrtvio ti promet na brodarima pa si tu pamet došao prodavat?
nego…AGMM nisi imao u portfelju?

Ja ti ne jedem tirolski.
Što se tiče zarade……to su moje slatke brige…u svakom slučaju jesam i to sasvim dovoljno…a za tebe vrijedi ovo pa pročitaj još jednom

Ja uvijek kažem da svatko dobije priliku…ali je nezna svatko prepoznati i iskoristiti…i onda kad ovi šta je ne iskoristu vide da ovi šta su je iskoristili i zaradili lijepe novce …uhvati ih gnjev i bjes..
Šta to nisu najniže ljudske emocije..
Ja sam da svi zarađuju….ali šta ćeš …uvijek ima ovih šta su ljubomorni…a to su uglavnom ovi šta su pogubili najviše novca trejdajući jer neznaju..

A BALVANA!!! :) :) :)

Cijena nafte raste , a rat u Sirije se bliži kraju i Ina će se vratiti na svoja naftna polja uskoro

Bariša, pojačaj malo ponudu za 50kn, nećeš ovako ništa sakupiti za novi trejd

Prati

Saša Cvetojević @scvetojevic
Rado cu prodati svima vama paket dionica INE. Idem sutra zadat nalog. Kad se politika vraca, vrijeme je za prodaju. Sto skuplje,dakako.
22:22 – 27 Pro 2016
2
2 proslijeđena tweeta
18
18 lajkova

Ja ti ne jedem tirolski.
Što se tiče zarade……to su moje slatke brige…u svakom slučaju jesam i to sasvim dovoljno…a za tebe vrijedi ovo pa pročitaj još jednom

Ja uvijek kažem da svatko dobije priliku…ali je nezna svatko prepoznati i iskoristiti…i onda kad ovi šta je ne iskoristu vide da ovi šta su je iskoristili i zaradili lijepe novce …uhvati ih gnjev i bjes..
Ja sam da svi zarađuju….ali šta ćeš …uvijek ima ovih šta su ljubomorni…a to su uglavnom ovi šta su pogubili najviše novca trejdajući jer neznaju..

nema tu ljubomornih…samo daj napiši po kojim s cijenama kupovao…i po kojima prodao da demistificiramo to tvoje trejdanje….kad su ti u petak još bile budale svi oni koji ovo kupuju po ovim cijenama….
ti i tebi slični su uništili ovaj forum…sa svojim spamanjima i fantomskim kupovinama i trejdovima…i savjetima….javljate se na onim temama onih dionica na kojima se pojavi malo likvidnosti….i onda sipate pamet…ne bi li vas forumska zajednica prepoznala kao uspješnog trejdera….a zapravo ste zaglibili na ovoj ZSE…da ste ozbiljan igrač…maknuli bi se odavde kao što je nekolicina to napravila…pa trguje i “trejda” vani….a ne na ovoj kre kre burzi…
niste ništa drugo nego dugoročan investitor…koji čeka da se grobex vrati natrag na 5000 bodova….to je tvoja dijagnoza….
EOD

Ja ti ne jedem tirolski.

nema tu ljubomornih…samo daj napiši po kojim s cijenama kupovao…i po kojima prodao da demistificiramo to tvoje trejdanje….kad su ti u petak još bile budale svi oni koji ovo kupuju po ovim cijenama….
ti i tebi slični su uništili ovaj forum…sa svojim spamanjima i fantomskim kupovinama i trejdovima…i savjetima….javljate se na onim temama onih dionica na kojima se pojavi malo likvidnosti….i onda sipate pamet…ne bi li vas forumska zajednica prepoznala kao uspješnog trejdera….a zapravo ste zaglibili na ovoj ZSE…da ste ozbiljan igrač…maknuli bi se odavde kao što je nekolicina to napravila…pa trguje i "trejda" vani….a ne na ovoj kre kre burzi…
niste ništa drugo nego dugoročan investitor…koji čeka da se grobex vrati natrag na 5000 bodova….to je tvoja dijagnoza….
EOD
[/quote]

A ti si ga valjda uskrsnuo svojim dosadnim blebetanjem? Ili onaj tvoj isprdak koji je za lovu i obećanja javno blatio firme po medijima?

Blebetanje po forumu je puno manji krimen od krivičnog djela javnog iznošenja neistina i paušalnih procjena. Zapamti to!

I prestani se manijakalno baviti ljudima i piscima, a vise se bavi temom. Inom konkretno.

Ja ovh mokrocupana nista ne razumin..
Koje ti lijekove koristis?
Da nije bunika?
Sta si ti tija napisat gori sa ovin poston..
Koja je poanta?

A BALVANA!!! :) :) :)

MOL je za dionicu INE davao i 4000 kuna,
Fali im 0,5 % , a nama 0,7 % .

Ove forumske piz.darije me ne interesiraju ali me interesira koji mazohista ovo placa 3200.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

sirijska nafta je prokockana davnih dana. možda mol nešto sa rusima može iskemijati ali ina ni pod razno.
Vaš link …

who dares, wins

New Report

Close