INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa svatko ima priliku…samo je većina nezna prepoznati i iskoristiti…evo sad na asku ima dionica za kupšiti…tko misli da će gore neka kupi…tko misli da će dole neka proda..
Samo nema GNJEVA ZA PROPUŠTENOM ZARADOM I ŽALOPOJKI…I BELOSVETSKE UROTE…

A BALVANA!!! :) :) :)

Pinokio

Simpatično !!!

Ljudi, nemojte se dati navući na tanak led. Bit ce INA i na popustu od 50% kolko realno i vrijedi

Ja sam i dalje mišljenja da ovo ne vrijedi više od 100 kuna..
Ali ako se može prodati po 3500…zašto ne i pri tom zatrejdati 5-6 puta….pa bože moj…šta je tu loše..
A ovi što puše pare jer glume trejdere za 10 deka tirolske ….su puni gnjeva i bjesa na ove šta zarađuju,…
Bilo bi i tebi bolje da trejdaš i zaradiš nešto…možda i naučiš trejdat…netko je prirodni talent…netko nezna ni kad mu kažeš kako će…tako je u svemu u životu…od dionica do karanja..

ti si zatrejdo 5-6 puta danas? a drugima govoriš o 10 deka tirolske…ajde molim te…smiješan si…jesi li što zatrejdao i na atlantskoj danas?

samo da uđe u zapis…bear je danas zatrejdao 5-6 puta na INA-i….a budući je on pravi trejder…i ne trejda za 10 deka tirolske…dolazimo do zaključka da je ukupan promet na dionici INA-e ostvario upravo on…
a u međuvremenu ovdje se javljao u prosjeku svako malo…

Samo ti plači i uči…

Sad će opet malo gore…

aha, ‘oće, ‘oće, mnogi bi je već dali po nabavnoj, ali nemaju više kome

Ja sam i dalje mišljenja da ovo ne vrijedi više od 100 kuna..
Ali ako se može prodati po 3500…zašto ne i pri tom zatrejdati 5-6 puta….pa bože moj…šta je tu loše..
A ovi što puše pare jer glume trejdere za 10 deka tirolske ….su puni gnjeva i bjesa na ove šta zarađuju,…
Bilo bi i tebi bolje da trejdaš i zaradiš nešto…možda i naučiš trejdat…netko je prirodni talent…netko nezna ni kad mu kažeš kako će…tako je u svemu u životu…od dionica do karanja..

ti si zatrejdo 5-6 puta danas? a drugima govoriš o 10 deka tirolske…ajde molim te…smiješan si…jesi li što zatrejdao i na atlantskoj danas?
[/quote]

A ne nego ti si…

ovom prilikom cestitam kupcu ina-ra po 3600 kn 🙂

država bi trebala odustati od ine i sve te novce utuči u stvaranje nove ine, ovo je besmislica što se radi.. jedino ako hdz ne misli platiti sve to iz svojih rezervi onda je ok!

ovom prilikom cestitam kupcu ina-ra po 3600 kn 🙂

Ja mu također čestitam kao i prodavateljima jučer ,jutros i maloprije…

New Report

Close