INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za tebe isto vrijedi ovo

Netko trejda za 10 deka tirolske…a neko za božićnice….tako ti je to…a ovi šta sole i sve gledaju sa strane njima je najgore…obuzima ih gnjev…a šta ćeš..tako je to…burza je ovo.

A BALVANA!!! :) :) :)

Sretan Bozic..
Puno srece i u utorak imateljima ininih dionica..
Pa nije drzava i OMF blesava da kupi ostali dio po ovim cijenama..
Po mom mislje ju ide cijena jako dole. I o da ponuda 20% veca od tromjesecnog prosjeka..
Madari ce ga pocuclatiti jer su u pat poziciji… A svi imatelji dionica moraju biti svjesni da svima… Mislim Hrvatima… Odgovara sto manja cijena dionica… Sto ce OMF ovi poceti raditi vec slijedeci tjedan…
Pa bili bi budale ako bi placale nesto 3000 kn… Ako se moze dobit recimo za 800-1000

ajde ajde trolu…

Koja ekipa, pokušava sa jednom dionicom štopat, iz aviona je vidljivo da će bit napucano visoko.

Sretan Bozic..
Puno srece i u utorak imateljima ininih dionica..
Pa nije drzava i OMF blesava da kupi ostali dio po ovim cijenama..
Po mom mislje ju ide cijena jako dole. I o da ponuda 20% veca od tromjesecnog prosjeka..
Madari ce ga pocuclatiti jer su u pat poziciji… A svi imatelji dionica moraju biti svjesni da svima… Mislim Hrvatima… Odgovara sto manja cijena dionica… Sto ce OMF ovi poceti raditi vec slijedeci tjedan…
Pa bili bi budale ako bi placale nesto 3000 kn… Ako se moze dobit recimo za 800-1000

ajde ajde trolu…
[/quote]

Ja sam trol …ali trol koji zarađuje…
a sad još jednom pročitaj ovo

Netko trejda za 10 deka tirolske…a neko za božićnice….tako ti je to…a ovi šta sole i sve gledaju sa strane njima je najgore…obuzima ih gnjev…a šta ćeš..tako je to…burza je ovo.

Plenković je dobio naputak iz EU da najavi kupnju Ine, to će potaknuti Mol da pokupuje još koliko im nedostaje, kada budu imali preko 50% , premijer će izvjestiti javnost, eto, nismo ništa mogli, vuk sit i ovce u Hrvata sve na broju za izbore

Ja sam i dalje mišljenja da ovo ne vrijedi više od 100 kuna..
Ali ako se može prodati po 3500…zašto ne i pri tom zatrejdati 5-6 puta….pa bože moj…šta je tu loše..
A ovi što puše pare jer glume trejdere za 10 deka tirolske ….su puni gnjeva i bjesa na ove šta zarađuju,…
Bilo bi i tebi bolje da trejdaš i zaradiš nešto…možda i naučiš trejdat…netko je prirodni talent…netko nezna ni kad mu kažeš kako će…tako je u svemu u životu…od dionica do karanja..

Meni je ova situacija idealna…malo gore malo dole..likvidnost zadovoljavajuća,…ma pravi božićni poklon..
Ja uvijek kažem da svatko dobije priliku…ali je nezna svatko prepoznati i iskoristiti…i onda kad ovi šta je ne iskoristu vide da ovi šta su je iskoristili i zaradili lijepe novce …uhvati ih gnjev i bjes..
Šta to nisu najniže ljudske emocije..
Ja sam da svi zarađuju….ali šta ćeš …uvijek ima ovih šta su ljubomorni…a to su uglavnom ovi šta su pogubili najviše novca trejdajući jer neznaju..
I mala ispravka…gore sam napisao 100 umjesto 1000,,…greška…

nakon brodara, i ovdje je uslijedilo pumpanje cijene od iste ekipe po istom receptu-iskoristi se neka vijest u novinama, nije bitno kakvog predznaka, kupi se xy dionica na početku trgovanja i onda se povremeno skidaju dionice s prodaje da se potakne i ostale. istovremeno kreće priča po forumima kako sad kreće rast koji će trajati tko zna koliko jer je tobože potencijal ogroman…i taman istovremeno kad se naivci počnu trpati na vrhu cijene, druk ekipa im počne prodavati dionice koje je kupila 10% jeftinije i – voila! božićnica je u džepu (za njih), a izgubljena plaća je otišla iz džepova onih drugih…

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

@belupo
u većini slučajeva vaše zapažanje je točno, ali ovdje ipak mislim da se igra nešto drugo, u stvari još prije nekoliko dana svatko je mogao kupiti oko 3000, stoga ovdje ipak nije plod rada sindikata, barem ne u cijelosti, jer je premijer potaknuo rast, najavom povrata Ine pod hrvatske skute, gdje će je opet neki novi sanaderčići popiš.ati ili pokak.iti

Evo nama naše likarije…došla i na ovu temu…izdrži još malo belupo…sve će biti u redu…nedaj se..

hahaha, evo, što sam napisao malo prije! INA je u 20 minuta izgubila 7% umjetnog rasta! ovo je dionica za velike igrače i male navlakače, normalni ulagači ovdje će samo pogubiti novce!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

pa kolega belupo, uvijek kod nekoga mora ostati Crni Petar do slijedeće ovakve igre

New Report

Close