Ajde da sam i ja zatrejda nakon sto godina…a tek sam počeo..
Sad če vama čika ivano pokazat kako se trejda..
gledajte i učite…
ima vam mol 1% opcijskih dionica plaćenih preko 3,5k od zadnjeg ludila a i tu su mirovinci koji su kupovali po nalogu…dakle, imate negdje cca 100 miliona kuna na okidaču koji samo čekaju dobar izlaz pa tko voli…
Da bi se dobro izašlo…triba se i napumpat dobra cijena…neki nikako da nauče…:)
Zvao sam jučer Radio Antenu i ostavio poruku na sekretarici.. Objava je naravno istinita da je dionica skočila 10%. Ali kada se uzme u obzir broj komada, i da to hvale i Poslovni.hr i Jutarnji.hr, vidim ništa drugo nego navlakušu, i to političku. Netko želi izaći. Nisam primjetio da su i Jutarnji i Poslovni hvalili Magmu kad je s 30 lipa na 55 skočila, niti Optimu kad je s 1,60 na 2,70 došla. Mislim, pa idite u ….u mile m…re!!!! Novinari Jutarnjeg i Poslovnoga BRAVO, sjela Božićnica još jedna, a ovaj moj post će se maknut.
A bome meni je ako ćemo u božićnicama sjelo od jučer do maloprije oko 20 božićnica 🙂
Netko trejda za 10 deka tirolske…a neko za božićnice….tako ti je to…a ovi šta sole i sve gledaju sa strane njima je najgore…obuzima ih gnjev…a šta ćeš..tako je to…burza je ovo..
Veliki pozdrav mom prijatelju crobizu broj 16….a sad odoh malo zaradit opet pa se čujemo kasnije…:)
Samo pratite čika ivana i zarada zagarantirana..
Nego ajmo sad malo opet nazad:)
Di su ovi naši AZ mirovinci i drugi…ajmo vraćajte cijenu na 3000…pa onda opet mađari gore i tako jedno 10-ak puta i sretna vam svima nova godina
Za tebe vrijedi ovo
Netko trejda za 10 deka tirolske…a neko za božićnice….tako ti je to…a ovi šta sole i sve gledaju sa strane njima je najgore…obuzima ih gnjev…a šta ćeš..tako je to…burza je ovo.
Čovjek je teški spamer s nekim poremećajem, prepustimo to psiholozima ali zna trejdati i to poštujem, da je više ovakvih svima bi nam bilo bolje jer gdje ima likvidnosti ima i zarade.